Νέα Δημοκρατία: Ενισχύει τα ψηφοδέλτιά της με δύο ακόμη διαρροές από το ΠΑΣΟΚ

Υποψήφιοι με τη Νέα Δημοκρατία θα κατέβουν στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές τα μέχρι πρότινος μέλη του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, Απόστολος Σπυρόπουλος, τέως συντονιστής των τομέων πολιτικής του ΠΑΣΟΚ και Ελευθερία Φτακλάκη, αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ.

Η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της καλωσορίζει στις τάξεις της τόσο τον Απόστολο Σπυρόπουλο, όσο και την Ελευθερία Φταλάκη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για τον Απόστολο Σπυρόπουλο

«Η Νέα Δημοκρατία καλωσορίζει στις τάξεις της τον Απόστολο Σπυρόπουλο. Ο Απόστολος Σπυρόπουλος με επαγγελματική διαδρομή ως στέλεχος επιχειρήσεων και πλούσια πολιτική δράση στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, του οποίου μέχρι πρόσφατα ήταν συντονιστής των τομέων πολιτικής, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη, προοπτική για τους νέους και κοινωνικό μέρισμα για όλους.
Ο Απόστολος Σπυρόπουλος θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην ΑρκαδίαApostolos R. Spiropoulos / facebook

Στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας εντάσσεται και η διεθνολόγος, Ελευθερία Φταλάκη, που μέχρι πρότινος ήταν αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου με το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ.

Η ανακοίνωση της ΝΔ για την Ελευθερία Φταλάκη

Η Ελευθερία Φτακλάκη θα είναι υποψήφια στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα ΔωδεκάνησαIN TIME (ΑΡΧΕΙΟ)

«Η Νέα Δημοκρατία υποδέχεται στις τάξεις της, την Ελευθερία Φτακλάκη, διεθνολόγο, διδάκτορα Ευρωπαϊκών Σπουδών και Διεθνών Σχέσεων.

Η Ελευθερία Φτακλάκη με πλούσια θητεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου και σημαντική πολιτική δράση ως Τομεάρχης Νησιωτικής Πολιτικής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, αποφάσισε να συστρατευτεί στην προσπάθεια του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, για μια Ελλάδα, σύγχρονη, ευρωπαϊκή, με ανάπτυξη για όλους και με ιδιαίτερη μέριμνα για τις νησιωτικές και τις ακριτικές περιοχές.

Μια προσπάθεια που αφορά όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από την πολιτική τους αφετηρία. Την καλωσορίζουμε.

Η Ελευθερία Φτακλάκη με απόφαση του πρωθυπουργού και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, θα δώσει τη μάχη των προσεχών βουλευτικών εκλογών από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στα Δωδεκάνησα».