Π. Τσαπανίδου: Έκλεισαν τα πάντα και παρέλυσαν την Αττική πριν ακόμη πέσει το πρώτο χιόνι

Επικρίσεις κατά του πρωθυπουργού, ο οποίος – όπως επισημαίνει – «’κομπάζει’ διαπιστώνοντας ‘πολύ ικανοποιητική ανταπόκριση του κρατικού μηχανισμού’ με δύο πόντους χιόνι» διατυπώνει η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πόπη Τσαπανίδου.

«Είναι άξιο απορίας για τι ακριβώς ‘κομπάζει’ ο κ. Μητσοτάκης… Για το κλείσιμο ακόμα και της εθνικής οδού, κεντρικών οδικών αρτηριών και σιδηροδρομικών δικτύων πριν καλά καλά χιονίσει; Για την πλήρη παύση κάθε οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας, ώστε να μην χρειαστεί να κρατήσει ανοιχτούς δρόμους;» διερωτάται η κ. Τσαπανίδου σε ανακοίνωσή της.

Όπως σημειώνει, «μετά το περσινό φιάσκο ο κ. Μητσοτάκης, το μόνο που έκανε σήμερα είναι να παραδεχθεί πως πέρυσι τα έκανε μαντάρα και φέτος απλά έκλεισε από μόνος του τα πάντα και παρέλυσε την Αττική και τη μισή χώρα, πριν ακόμα πέσει το πρώτο χιόνι».

«Δουλειά του κράτους κ. Μητσοτάκη σε μία προαναγγελθείσα εδώ και μέρες κακοκαιρία, δεν είναι το ολικό λουκέτο και η μετάθεση ευθυνών στους πολίτες με επιπλέον έξοδα, αλλά να κρατάει ανοιχτούς τους δρόμους και να λειτουργεί η χώρα» επισημαίνει η εκπρόσωπος Τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης.