Νέο παραλήρημα Ερντογάν: «Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας, θα έρθουμε μια νύχτα ξαφνικά»

Την προκλητική και επιθετική ρητορική του κατά της Ελλάδος συνέχισε σήμερα ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν ο οποίος κατά τη διάρκεια ομιλίας του εξαπέλυσε νέα «πυρά» και απειλές κατά της χώρας μας.

«Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας», είπε ο Ερντογάν ο οποίος παρευρέθηκε στην τελετή Εγκαινίων της οδού Marmaris-Datca, της μονάδας επεξεργασίας πόσιμου νερού Milas και του κρατικού νοσοκομείου της Αλικαρνασσού καθώς και άλλων ολοκληρωμένων έργων στη λεωφόρο Mentese Ataturk.

Ο Τούρκος πρόεδρος καθώς η Τουρκία οδεύει προς εκλογές, απευθυνόμενος στους Τούρκους πολίτες, προχώρησε σε ένα ακόμη σόου δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Όσο η Ελλάδα συμπεριφέρεται καλά, εμείς δεν έχουμε καμία δουλειά». «Η Ελλάδα παρενοχλεί καθημερινά τα σύνορά μας», δήλωσε στη συνέχεια.

«Αδέρφια μου, μπορεί κάποιος που επιδεικνύει και προσβάλλει με ασέβεια τους διοικητές του στρατού μας, που δεν έδειξε ή δεν μπόρεσε να δείξει αντίδραση, ενάντια στην Ελλάδα, που παρενοχλεί τα σύνορά μας καθημερινά, ενάντια στο PKK, που έχει το αίμα δεκάδων χιλιάδων αθώων στα χέρια του, ενάντια στο FETO, τη μεγαλύτερη προδοτική συμμορία που έχει δει πρόσφατα η χώρα μας, στις χώρες που στοχεύουν την κυριαρχία μας και τους εχθρούς της Τουρκίας και του τουρκικού έθνους, να είναι πολιτικός αυτής της χώρας; Αδέρφια μου, σύμφωνα με το σύνταγμά μας, αυτός ο αδελφός σας είναι ο αρχιστράτηγος αυτού του στρατού. Το σύνταγμά μας το λέει αυτό, όχι εγώ», είπε.

«Μπορούμε και θα έρθουμε ξαφνικά μια νύχτα. Δεν μπορούν να ανεχτούν το γεγονός ότι η Τουρκία είναι σε θέση να σχεδιάζει και να παράγει τα δικά της προϊόντα σε κάθε τομέα της αμυντικής βιομηχανίας, από τη στεριά μέχρι τον αέρα, από τη θάλασσα μέχρι τον κυβερνοχώρο», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο με τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν: