ΝΔ: «Εκκωφαντική η σιωπή Τσίπρα μετά την κατάθεση της γραμματέως Καλογρίτσα»

Η Νέα Δημοκρατία τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις και τα όσα κατέθεσε η ιδιατέρα γραμματέας του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα.

«H σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκκωφαντική, μετά την κατάθεση, χθες, στο Ειδικό Δικαστήριο της ιδιατέρας γραμματέως του επιχειρηματία Χρήστου Καλογρίτσα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου, η γραμματέας του κ. Καλογρίτσα κατέθεσε ενόρκως, με ονοματεπώνυμο και χωρίς κουκούλα, ότι ”έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα για τον ΣΥΡΙΖΑ”.

Ο κ. Τσίπρας έχει τρεις επιλογές:

α) Να αποπειραθεί να δικαιολογηθεί, σαν άλλος Τσουκάτος, ότι το έκανε ”για το το καλό του κόμματος”.

β) Να σιωπήσει, παραδεχόμενος ότι κατά σύστημα λάμβανε ”μαύρο χρήμα”, από διάφορες πηγές, στα πλαίσια του ηθικού πλεονεκτήματος της Αριστεράς.

γ) Να διαψεύσει τη μάρτυρα και να στραφεί νομικά εναντίον της για να λάμψει η αλήθεια.

Από εχθές που έγιναν οι αποκαλύψεις, η σιωπή Τσίπρα και ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εκκωφαντική».

Υπενθυμίζεται ότι η ιδιαιτέρα γραμματέας του επιχειρηματία κ. Διαμαντή, μεταξύ άλλων, κατέθεσε ότι «έφευγαν φάκελοι και τσάντες με χρήματα από το γραφείο του κ. Καλογρίτσα, τα οποία ήταν χρήματα για βοήθεια προς το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ)». Όπως είπε η ίδια, τα χρήματα δινόντουσαν και σε δημοσιογράφους, όπως και σε άλλα πρόσωπα, τα οποία σχεδίαζαν την λειτουργία του καναλιού και της εφημερίδας.