Εκλογές: Πού θα είναι υποψήφιοι Πιερρακάκης και Τριαντόπουλος

Τις περιφέρειες στις οποίες θα είναι υποψήφιοι ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Χρήστος Τριαντόπουλος, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία.

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Πιερρακάκης θα είναι υποψήφιος στην εκλογική περιφέρεια της Ά Αθηνών και ο κ. Τριαντόπουλος στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας.

«Με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η χώρα βγήκε από μια κρίση διαρκείας και αυτό είναι το πλέον πολύτιμο κεφάλαιο αυτής της τετραετίας. Θα ήθελα σήμερα να τον ευχαριστήσω ειδικά για την τιμή να είμαι υποψήφιος στην Α’ Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία», έγραψε στο Twitter ο Κυριάκος Πιερρακάκης.

 

Ολόκληρη η ανακοίνωση

Με απόφαση του πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην εκλογική περιφέρεια της Ά Αθηνών και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ αρμόδιος για Θέματα Κρατικής Αρωγής και Αποκατάστασης από Φυσικές Καταστροφές, Χρήστος Τριαντόπουλος θα είναι υποψήφιος στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ, στην εκλογική περιφέρεια Μαγνησίας.