Διεκόπη για το πρωί της Τέταρτης η κατάθεση του Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή

Το πρωί της Τετάρτης (21/9) θα συνεχιστεί η κατάθεση του προέδρου της ΑΔΑΕ, Χρήστου Ράμμου στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των παρακολουθήσεων.

Λίγο μετά τις 15:30 ξεκίνησε σήμερα η κατάθεση του νυν διοικητή της ΕΥΠ, Θεμιστοκλή Δεμίρη, κεκλεισμένων των θυρών. Η κατάθεση διεκόπη λίγο πριν τις 18:00.

Ο κ. Ράμμος θα ολοκληρώσει αύριο την κατάθεσή του, ενώ φέρεται να κατέθεσε ότι ο φάκελος της παρακολούθησης του Νίκου Ανδρουλάκη καταστράφηκε την ημέρα που ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ προχώρησε στην καταγγελία παρακολούθησής του.

Η εισηγήτρια του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη, σχολιάζοντας την κατάθεση του διοικητή της ΕΥΠ που είχε ολοκληρωθεί λίγο νωρίτερα, είπε:

«Η απόλυτη δικαίωση του κ. Ανδρουλάκη, σήμερα, καθώς ο διοικητής της ΕΥΠ κ. Δεμίρης γκρέμισε το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη. Μας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα νομικό πλαίσιο με το οποίο να μπορεί ο κ. Ανδρουλάκης να πάει στην ΕΥΠ για να ενημερωθεί, αλλά πρόκειται για μια «καινοτομία». Δηλαδή, στην ουσία μια πατέντα του κ. Μητσοτάκη. Περεταίρω, δε, για τον ουσιαστικό λόγο της παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη, είπε ότι δεν γνωρίζει εάν θα μπορούσε και εάν του επιτρέπετε να πει τον αναφέρει. Η απόλυτη κοροϊδία».