Θεοδωρικάκος για δολοφονία Φύσσα: «Απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι»

«Απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι», έγραψε ο υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος, με αφορμή τη συμπλήρωση 9 ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Μεταξύ άλλων, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη σημειώνει ότι ο θάνατος του Παύλου Φύσσα «αποτέλεσε δύναμη δημοκρατικής αφύπνισης για όλους».

Η ανάρτηση του Τάκη Θεοδωρικάκου

«Τιμάμε σήμερα τη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

Του αδικοχαμένου νέου που πριν από 9 χρόνια δολοφονήθηκε από την εγκληματική οργάνωση «Χρυσή Αυγή». Του ανθρώπου εκείνου που ο αδόκητος θάνατός του αποτέλεσε δύναμη δημοκρατικής αφύπνισης για όλους.

Γιατί απέναντι στην τρομοκρατία οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι. Γιατί όλους τους Έλληνες μας ενώνουν οι σπουδαιότερες αξίες της ανθρώπινης ζωής, της Δημοκρατίας,της Ελευθερίας. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς ιδεολογικές διαφοροποιήσεις, ανεξάρτητα από διακρίσεις.

Για αυτό και δεν ξεχνάμε ποτέ.

Δεν ξεχνάμε ότι οι ένοχοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη επί κυβέρνησης συνεργασίας της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ και Πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά.

Όπως και δεν ξεχνάμε ότι – μετά από χρόνιες καθυστερήσεις – η δίκη τους ολοκληρώθηκε και οδηγήθηκαν στην φυλακή, πάλι, επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας, με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη».