Μητσοτάκης στα εγκαίνια της παράκαμψης Αμφιλοχίας: Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο μέχρι το τέλος της τετραετίας

Στην εκδήλωση για την παράδοση της παράκαμψης Αμφιλοχίας στον αυτοκινητόδρομο της Αμβρακίας Οδού, που συνδέει την Ιόνια Οδό με το Άκτιο και τη Λευκάδα, βρέθηκε σήμερα ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Μετά από πάρα πολλά χρόνια θα εγκαινιάσουμε την παράκαμψη της Αμφιλοχίας, η οποία σήμερα θα δοθεί στην κυκλοφορία για να μπορέσετε να γλιτώσετε τουλάχιστον 25 λεπτά όσοι μετακινείστε από την Ιόνια προς την Βόνιτσα, την Πρέβεζα, προς την Πάλερο, προς την Λευκάδα, ένα από τα πολλά σημαντικά αναπτυξιακά έργα, που γίνονται σε μία Ελλάδα, που αλλάζει», δήλωσε ο πρωθυπουργός από την Αιτωλοακαρνανία, πρώτο σταθμό της σημερινής περιοδείας του σε νομούς της Δυτικής Ελλάδος.

«Θέλω να σας δώσω την προσωπική μου διαβεβαίωση ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, με ακόμη μεγαλύτερη ενέργεια μέχρι το τέλος της τετραετίας για να στηρίξουμε τους πολίτες, να στηρίξουμε την ελληνική περιφέρεια, να υλοποιήσουμε στο ακέραιο το πρόγραμμα μας και παρά τις πολύ μεγάλες δυσκολίες, που μας έτυχαν να θέσουμε στην κρίση του ελληνικού λαού στο τέλος της τετραετίας ένα πλήρες κυβερνητικό έργο, που θα μας επιτρέψει και πάλι να διεκδικήσουμε την εμπιστοσύνη των Ελλήνων», συμπλήρωσε ο πρωθυπουργός.

5648748

«Θέλουμε να κρινόμαστε από τα έργα μας, κι όχι από τα λόγια μας, και καθώς η κυβέρνηση εισέρχεται στον τέταρτο και τελευταίο χρόνο της κυβερνητικής της θητείας, το αποτύπωμα των παρεμβάσεων μας είναι αισθητό σε ολόκληρη την Ελλάδα. Η Ελλάδα αλλάζει, και αλλάζει γρήγορα. Η Ελλάδα αλλάζει γρήγορα προς το καλύτερο, γίνεται σύγχρονη ευρωπαϊκή χώρα με μεγάλο αναπτυξιακό δυναμικό που μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία» σημείωσε.

«Παρά τις μεγάλες δυσκολίες, παραμένουμε συνεπείς στην ολοκλήρωση των προγραμματικών μας δεσμεύσεων ώστε στο τέλος της τετραετίας να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε με αυτοπεποίθηση και πάλι την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού για να συνεχίσουμε το έργο μας» κατέληξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σημειώνεται ότι η Mytilineos ανέλαβε την ολοκλήρωση του άξονα Ακτιο-Αμβρακία και παραδίδει εντός χρονοδιαγράμματος τα 17 χιλιόμετρα της Παράκαμψης Αμφιλοχίας.

Η σύμβαση με το υπουργείο ΥΠΟΜΕ υπεγράφη στα τέλη του 2020 και τα πρώτα εργοτάξια έπιασαν δουλειά στις αρχές της άνοιξης του 2021.