Τρελάθηκαν οι Γερμανοί με το πορτρέτο του Βαρουφάκη -Το φωτογράφιζαν σαν αξιοθέατο (Εικόνες)

Στην κεντρική αίθουσα συσκέψεων, όπου συναντήθηκαν οι δύο αντιπροσωπείες, πάνω από το μεγάλο τραπέζι βρίσκονται τα πορτρέτα όλων των προηγούμενων υπουργών Οικονομικών.

Εκεί, ανάμεσα στα άλλα, βρίσκεται και το κάδρο με τον Γιάνη Βαρουφάκη, ο οποίος για τους Γερμανούς συμβολίζει μια μαύρη περίοδο για την Ελλάδα.

Μετά το πέρας της συνάντησης των δύο υπουργών Οικονομικών, μέλη της αντιπροσωπείας του Κρίστιαν Λίντνερ κοντοστάθηκαν μπροστά στον τοίχο των πορτρέτων σχολιάζοντας την εποχή Βαρουφάκη, ενώ αρκετοί σήκωσαν τα κινητά για να φωτογραφίσουν τον πολιτικό που έγραψε αρκετές σκοτεινές σελίδες για την ελληνική οικονομία.

Οι Γερμανοί έζησαν στο πετσί τους την αλλοπρόσαλλη πολιτική γραμμή του Γιάνη Βαρουφάκη, τα σχέδιά του για έξοδο από το ευρώ και τις περιπετειώδεις διαπραγματεύσεις με τον πρώην υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Εποχή άφησαν επίσης οι πρωτοφανείς μέθοδοι του Γιάνη Βαρουφάκη να ηχογραφεί τις συνομιλίες με ομολόγους του καθώς και τις συνόδους των υπουργών Οικονομικών, και στη συνέχεια να δίνει τα ντοκουμέντα στη δημοσιότητα!