Τμήμα Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ

Η Ολομέλεια του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, θα συγκληθεί την Κυριακή 15 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο Κουτσομητόπουλου (Πράσινα Αμφιθέατρα, στο βόρειο τμήμα ΓΠΑ, είσοδος από Ιεράς Οδού 75 στην κατεύθυνση προς Αιγάλεω) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, από τις 10.30 πμ έως τις 6.00 μμ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ιστορική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Γενάρη, μας θέτουν μπροστά σε νέες ευθύνες μέσα σε μια ιστορικά πρωτοφανή πολιτική κατάσταση. Ιδιαίτερα η πρωτοφανής απήχηση του κόμματος μας στον αγροτικό χώρο, επιφορτίζει το τμήμα Αγροτικής Πολιτικής με το καθήκον να αναβαθμίσει τη λειτουργία του, με την εμβάθυνση και εξειδίκευση των προγραμματικών επεξεργασιών, την συμβολή του στην στήριξη του κυβερνητικού έργου, την εκλαΐκευση και προβολή του στην αγροτική κοινωνία, καθώς και την συμβολή του στην αναζωογόνηση και τη δημοκρατική ανασυγκρότηση των κινημάτων του αγροτικού χώρου.

Σε αυτά τα πλαίσια συγκαλείται η ολομέλεια του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής, την Κυριακή 15 Μαρτίου με θέματα τον απολογισμό της απερχόμενης γραμματείας και συνολικά του τμήματος, τον προγραμματισμό της δράσης του τμήματος στις νέες συνθήκες και την εκλογή νέας γραμματείας.

Η ολομέλεια θα γίνει στο Αμφιθέατρο Κουτσομητόπουλου (Πράσινα Αμφιθέατρα, στο βόρειο τμήμα ΓΠΑ, είσοδος από Ιεράς Οδού 75 στην κατεύθυνση προς Αιγάλεω) του Γεωπονικού Πανεπιστημίου, από τις 10.30 πμ έως τις 18.00μμ”.