Το πρώτο briefing στη Θεσσαλονίκη αύριο από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου

Το πρώτο, εκτός Αθηνών, briefing θα γίνει αύριο στη Θεσσαλονίκη από τον Υφυπουργό παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου.

Πρόκειται για υλοποίηση της εξαγγελίας που ο ίδιος είχε κάνει πριν ένα μήνα, κατά την επίσκεψη του στα γραφεία της Ένωσης Συντακτών Μακεδονίας-Θράκης (ΕΣΗΕΜΘ), μαζί με τον Υφυπουργό Μακεδονίας και Θράκης Σταύρο Καλαφάτη και τον Γενικό Γραμματέα Επικοινωνίας και Ενημέρωσης Δημήτρη Γαλαμάτη.

Ο κ. Οικονόμου είχε πει τότε ότι η ενημέρωση των πολιτικών συντακτών θα γίνεται περιοδικά στη Θεσσαλονίκη κι αυτό αποτελεί μια έμπρακτη απόδειξη του ενδιαφέροντος της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της Θεσσαλονίκης στον τομέα της Ενημέρωσης, την ενίσχυση της περιφέρειας και των περιφερειακών Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.

Το αυριανό briefing θα γίνει στις 12.30 στην αίθουσα Α΄ του συνεδριακού κέντρου “Ν. Γερμανός” στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ, δια ζώσης και με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.