Επεισόδιο μεταξύ Γεωργιάδη-Πολάκη στο καφενείο της Βουλής - Επενέβη η φρουρά

Σοβαρό επεισόδιο μεταξύ του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο καφενείο της Βουλής, με αποτέλεσμα να επέμβει η φρουρά, καθώς οι δύο πολιτικοί παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Το επεισόδιο, σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησε την ώρα που στο βήμα της Βουλής βρισκόταν ο Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο κ. Πολάκης, που καθόταν με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σε τραπεζάκι του καφενείου της Βουλής, δίπλα από ένα άλλο με μια μεγάλη παρέα βουλευτών της ΝΔ, φέρεται να απευθύνθηκε στον κ. Γεωργιάδη, λέγοντας του «εμείς θα τα πούμε μεθαύριο την Τρίτη στον Αναπτυξιακό, να είσαι έτοιμος με τσίγκινο σωβρακάκι».

Επίσης ο Παύλος Πολάκης φέρεται να είπε ότι «οι υποθέσεις που έχουν αρχειοθετηθεί ανασύρονται».

Ο κ. Γεωργιάδης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τινάχθηκε από τη θέση του και του απάντησε: «Εσύ να ετοιμαστείς. Θα σου κάνω αγωγή 1 εκατ. ευρώ να μου ζητάς συγγνώμη για όσα έχεις πει για τη Novartis»

Στο σημείο αυτό η κατάσταση ξέφυγε και παρενέβη η φρουρά της Βουλής, προκειμένου να αποφευχθούν τα χειρότερα. Τους δύο άνδρες συγκράτησαν επίσης οι βουλευτές Βασίλης Σπανάκης (ΝΔ) και Νίκος Φίλης (ΣΥΡΙΖΑ).