Γεωγραφικά είμαι στις Βρυξέλλες αλλά έχω λόγο για την Ελλάδα

Μήνυμα ότι έχει «και λόγο και άποψη και φωνή» για ό,τι συμβαίνει στην Ελλάδα, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στις Βρυξέλλες, έστειλε ο Έλληνας Επίτροπος αρμόδιος για θέματα Μετανάστευσης, Εσωτερικής Ασφάλειας και Ασύλου, Δημήτρης Αβραμόπουλος, στη συνάντηση που είχε το μεσημέρι της Παρασκευής (06/03) με τον απερχόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.

«Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι ως εκ της θέσεως μου έχω και λόγο και άποψη και φωνή για ό,τι αφορά την πατρίδα μας. Μπορεί γεωγραφικά να είμαι στις Βρυξέλλες αλλά η καρδιά μου είναι εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Αβραμόπουλος, ο οποίος δεν παρέλειψε να τονίσει ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει τόση δύναμη στα χέρια της στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι.

Και οι δύο άνδρες στο διάλογο που είχαν αναφέρθηκαν στις δύσκολες στιγμές που περνάει η χώρα και τόνισαν την ανάγκη να υπάρξει εθνική ενότητα και συνοχή στη χώρα. Ο κ. Αβραμόπουλος χαρακτήρισε τον Κάρολο Παπούλια ως τον σημαντικότερο παράγοντα ασφάλειας κατά τη θητεία του ως Προέδρου της Δημοκρατίας με τον κ. Παπούλια να ευχαριστεί τον Έλληνα επίτροπο για «την άψογη συνεργασία που είχαμε σε δύσκολους καιρούς και στιγμές».