Συγχαρητήρια Παπανδρέου σε Ανδρουλάκη - Επικοινώνησαν τηλεφωνικά

Σαρωτική νίκη του Νίκου Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ δείχνουν τα πρώτα επίσημα αποτελέσματα.

Ο πρώην πρωθυπουργός και υποψήφιος πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Γιώργος Παπανδρέου, μετέβη, όπως έγινε γνωστό, πριν από λίγο στο  Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου στην Πειραιώς και από εκεί τηλεφώνησε στον Νίκο Ανδρουλάκη, προκειμένου να τον συγχαρεί για τη νίκη του, μετά την ανακοίνωση των πρώτων επίσημων αποτελεσμάτων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός τηλεφώνησε λίγο μετά τις 8 στον Νίκο Ανδρουλάκη. «Κάναμε έναν καλό αγώνα» του είπε. «Με ενότητα θα μεγαλώσουμε το κόμμα και την παράταξη. Πρόεδρε, θα τα κάνουμε όλα όπως πρέπει» φέρεται να απάντησε στον Γ. Παπανδρέου ο νικητής της εκλογικής αναμέτρησης.

Παράλληλα, τηλεφωνικά επικοινώνησε με τον Νίκο Ανδρουλάκη και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος τον συνεχάρη για την εκλογή του στην ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής.

«Συγχαρητήρια στον Νίκο Ανδρουλάκη για την εκλογή του ως νέου προέδρου της Δημοκρατικής Παράταξης. Όλοι μας να αγωνιστούμε για μεγάλο και δυνατό ΠΑΣΟΚ», αναφέρει σε ανάρτησή του στο Twitter o κ. Λοβέρδος.

Σημειώνεται ότι στο 60,13% της ενσωμάτωσης, τα αποτελέσματα δίνουν ποσοστό 68,41%  υπέρ του Νίκου Ανδρουλάκη και 31, 58% στον Γιώργο Παπανδρέου.

Ο Νίκος Ανδρουλάκης θα κάνει δηλώσεις από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Χ. Τρικούπη και ο Γ. Παπανδρέου από το Ίδρυμα Ανδρέας Παπανδρέου, όπου έφτασε πριν από λίγο.