Εξιτήριο για τον Β. Λεβέντη μετά από 76 μέρες νοσηλείας - Τις 47 ήταν διασωληνωμένος

Η ανακοίνωση του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός

Ευχάριστα είναι τα νέα για τον Βασίλη Λεβέντη, ο οποίος, σήμερα Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2021, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου και παρέμεινε νοσηλευόμενος επί 76 ημέρες, τις 47 από τις οποίες ήταν διασωληνωμένος.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είχε νοσήσει από κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο και στη συνέχεια να διασωληνωθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του OPEN TV, πλέον ο Βασίλης Λεβέντης έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο, ωστόσο είναι ιδιαίτερα καταπονημένος μετά από 47 ημέρες διασωλήνωσης στην εντατική.

ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ | Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

Ο Βασίλης Λεβέντης έμεινε 76 ημέρες στο νοσοκομείο και τις τελευταίες ημέρες, και αφού βγήκε από την εντατική νοσηλεύεται σε απλό δωμάτιο, έχοντας χάσει περισσότερα από 20 κιλά ενώ παρουσιάζει και κάποιο πρόβλημα στην ομιλία, καθώς είχε υποβληθεί σε τραχειοστομία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Βασίλης Λεβέντης υποβάλλεται ήδη σε φυσικοθεραπείες ενώ μετά το εξιτήριό του αναμένεται να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

«Σήμερα 9 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 10:30, ο κος Βασίλης Λεβέντης, Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, μετά από νοσηλεία 75 ημερών, έλαβε εξιτήριο από το Γ.Ν.Α «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ». Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται ικανοποιητική».

Υπενθυμίζεται ότι ο Βασίλης Λεβέντης μπήκε στην Εντατική στις 25 Σεπτεμβρίου αφού νόσησε με κορωνοϊό με τη σύζυγό του να εξηγεί ότι δεν είχε κάνει το εμβόλιο κορωνοϊού γιατί «είχε ανεβασμένη κρεατινίνη, ανεπάρκεια νεφρών, που του έλεγαν οι νεφρολόγοι, ότι πρέπει να κάνει αιμοκάθαρση, έσπαγαν τριχοειδή αγγεία στα χέρια του και φοβόταν τις θρομβώσεις και ο φόβος τον έκανε να καθυστερεί να κάνει το εμβόλιο. Για θέματα υγείας».