Συγκίνηση στο 40ήμερο μνημόσυνο της Φώφης Γεννηματά - Ήταν όλοι εκεί (Video)

Πλήθος κόσμου και  βαθιά συγκίνηση στο μνημόσυνο για τις 40 ημέρες από τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά,, οι οποίες κλείνουν σε μία εβδομάδα ακριβώς στις εκλογές του ΚΙΝΑΛ.

Φώφη Γεννηματά: Στο Α' Νεκροταφείο τελέστηκε το 40ήμερο μνημόσυνο - e-thessalia.gr

Στο Α’ νεκροταφείο Αθηνών προσήλθαν ο σύζυγος και τα παιδιά της, οι συνεργάτες της Μανώλης Όθωνας, Χρήστος Πρωτόπαπας, καθώς και στελέχη του Κινήματος Αλλαγής για να αποτίσουν φόρο τιμής στην εκλιπούσα πρόεδρο του κόμματος που έφυγε στις 25 Οκτωβρίου από καρκίνο, μόλις στα 57 της χρόνια, συγκλονίζοντας τη χώρα.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-11/oikogenia-gennimata-cover.JPG.webp?itok=gfbgn40U

Στο μνημόσυνο παρόντες ήταν οι υποψήφιοι πρόεδροι του ΚΙΝΑΛ, Ν. Ανδρουλάκης, Γ. Παπανδρέου, Α. Λοβέρδος, Π. Γερουλάνος, Π. Χρηστίδης, όχι όμως ο Χ. Καστανίδης που μιλά στη Λάρισα. Παραβρέθηκαν επίσης ιστορικά στελέχη, όπως ο Κ. Γείτονας, ο Μιλτ. Παπαϊωάννου, ο Θανάσης Τσούρας, ο Κώστας Λαλιώτης και πολλά ακόμη κορυφαία στελέχη του κινήματος, στενοί της συνεργάτες, και απλός κόσμος.

Video και εικόνες που αναδημοσιεύουμε από το iefimerida.gr

Στις δηλώσεις που έκαναν οι Γ. Παπανδρέου, Π. Γερουλάνος, Κ. Γείτονας, Α. Λοβέρδος, Π. Χρηστίδης επεσήμαναν την πολιτική παρακαταθήκη ενότητας που άφησε η Φώφη Γεννηματά, αλλά και την αξιοπρέπεια, την μεγάλη γενναιότητα που επέδειξε στην πολυετή μάχη με την ασθένειά της.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-11/mnimosino-fofi1.JPG.webp?itok=-dInch3z

Αμέσως μετά, στη 13.30, θα παρουσιαστεί στα κεντρικά Γραφεία του κόμματος (Χαριλάου Τρικούπη 50) η αναμορφωμένη πρόσοψη και είσοδος του κτιρίου, η οποία σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε με πρωτοβουλία της Φώφης Γεννηματά.