Με σποτ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ, ο Γεωργιάδης: Γιατί δεν πρέπει να φοβόμαστε τα εμβόλια (Video)

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, έφτιαξε ένα σποτ για να εξηγήσει με απλά λόγια γιατί δεν πρέπει ο κόσμος να φοβάται τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. Το σποτ όχι τυχαία έρχεται σαν απάντηση σε εκείνο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, που επίσης προτείνει τον εμβολιασμό, αλλά με νύξη σε πρόσφατες αναιδείς δηλώσεις του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων Αδ. Γεωργιάδη. 

«Οι 2 βασικές αντιρρήσεις, όσων δεν εμβολιάζονται (εξαιρώ τα μη λογικά καν επιχειρήματα) είναι α) οι παρενέργειες (στην φωτογραφία που επισυνάπτεται θα δείτε πόσες είναι στο σύνολο, είναι η μικρή κουκίδα στο πλάι) και ότι δεν δουλεύουν (όπου αυξάνεται ο εμβολιασμός πέφτει η πανδημία αποδεδειγμένα).

 

Αυτό υπογραμμίζει ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης σε ανάρτησή του στο twitter με αφορμή ένα ολιγόλεπτο βίντεο που ετοίμασε το υπουργείο σχετικά με τα οφέλη του εμβολιασμού κατά του κορωνοϊού COVID-19.

«Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με την επίβλεψη του υφυπουργού Χρίστου Δήμα, και την συμβολή των Επιστημόνων των Επιτροπών του Υπουργείου μας έφτιαξε το σποτ για να εξηγήσει με απλά λόγια γιατί δεν πρέπει ο κόσμος να φοβάται αυτά τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού! Δείτε το!» σημειώνει στο twitter ο υπουργός.

 

Διαβάστε ακόμα σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ: Νέο σποτ για τον εμβολιασμό κατά της Covid-19 με αιχμή για Γεωργιάδη (Video)