Οικονόμου: Σε αντιπολιτευτική παράκρουση ο Τσίπρας - Κλείνει συνεχώς το μάτι σε ανεμβολίαστους

Σε «διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση» χαρακτήρισε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μετά την τοποθέτησή του ενόψει της αυριανής παρέμβασης Μητσοτάκη για την πανδημία αλλά και την δήλωση-απάντηη του Αλέξη Τσίπρα.

 

«Ο κ. Τσίπρας βρίσκεται σε διαρκή αντιπολιτευτική παράκρουση. Από την αρχή της πανδημίας λέει “όχι σε όλα”, εργαλειοποιεί τους νεκρούς και κλείνει διαρκώς το μάτι στους ανεμβολίαστους» αναφέρει ο Γιάννης Οικονόμου και προσθέτει: «Σήμερα, πριν καν ανακοινωθεί επισήμως ότι θα κάνει δήλωση ο Πρωθυπουργός, προαναγγέλλει ότι θα απαντήσει. Με απλά λόγια χωρίς να περιμένει καν να ακούσει τι θα ειπωθεί έχει ήδη έτοιμη την απάντηση. Απίστευτα πράγματα ακόμα και για τον κ. Τσίπρα, που με τη στάση του επιβεβαιώνει συνεχώς ότι η πανδημία είναι κάτι πολύ μεγαλύτερο από τα πολιτικά του μέτρα», καταλήγει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Νωρίτερα, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας θα προβεί σε δημόσια δήλωση μετά το τηλεοπτικό μήνυμα του πρωθυπουργού, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος, στρέφοντας τα πυρά του στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μετά από τόσα διαγγέλματα αυτοθαυμασμού, με πανηγυρικούς για τη νίκη επί της πανδημίας και για το τελευταίο μίλι, αύριο ακόμη μια παράσταση, με 17.000 νεκρούς και το ΕΣΥ διαλυμένο», αναφέρει ο Αλέξης Τσίπρας σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Ως εδώ όμως η κοροϊδία», προσθέτει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, προαναγγέλλοντας ότι «αμέσως μετά» το μήνυμα του κ. Μητσοτάκη, ο ίδιος θα κάνει «δημόσια δήλωση σε όλα τα ΜΜΕ».

Σημειώνεται πως στο διάγγελμά του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναμένεται να αναφερθεί και στον τρόπο που θα κάνουμε Χριστούγεννα, επαναλαμβάνοντας, κατά τις πληροφορίες, πως δεν θα ληφθούν νέα μέτρα αλλά οι ανεμβολίαστοι πολίτες θα συνεχίζουν να έχουν απαγορεύσεις.