Οικονόμου σε Τσίπρα για Eξεταστική Eπιτροπή: Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στη ΝΔ

Aπάντηση σε ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για ενδεχόμενη χειραγώγηση σε ΜΜΕ και δημοσκοπήσεις, δίνει ο κυβερνητικός εκπροσώπος, Γιάννη Οικονόμου.

Ειδικότερα, πριν λίγες ώρες, ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης είχε γράψει στο Twitter: «Έχετε το σύνδρομο της αλαζονείας, νομίζετε ότι θα κυβερνάτε αιώνια. Αλλά όλα θα ελεγχθούν. Και πλέον δεν υπάρχει και παραγραφή. Φροντίσαμε εμείς και αλλάξαμε το Σύνταγμα. Άρα μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε».

Με αφορμή τη συγκεκριμένη ανάρτηση, και μετά από την ψήφιση -με τις ψήφους των κομμάτων της αντιπολίτευσης- της σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής, ο κ. Οικονόμου έσπευσε να απαντήσει στους ισχυρισμούς του κ. Τσίπρα.

«Το ότι δεν υπάρχει παραγραφή οφείλεται στην ψήφιση της πρότασης της ΝΔ στην αναθεώρηση του Συντάγματος. Όπως και το ότι έχει δοθεί η δυνατότητα στην κοινοβουλευτική μειοψηφία, να συγκροτεί Εξεταστική Επιτροπή», τόνισε σε δήλωσή του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο κ. Οικονόμου ανέφερε, επί του θέματος, και τα εξής: «Ο κ. Τσίπρας έχει πει ψέματα για άλλα κι άλλα, σιγά που θα δυσκολευόταν για το Σύνταγμα. Κατά τα αλλά, εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια αντιμετώπισης των πολλαπλών κρίσεων. Ο κ. Τσίπρας μπορεί ανενόχλητος να συνεχίσει την καταστροφολογία και τα ψέματά του».