ΝΔ για «εξαγορά» βουλευτών Καμμένου: «Επιβεβαιώνει τις καταγγελίες ο Τσίπρας ή ο πρώην συγκυβερνήτης του τον συκοφαντεί;»

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσαν αναφορές του κυβερνητικού εταίρου του Αλέξη Τσίπρα και προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΣΚΑΪ, το πρωί της Παρασκευής, δήλωσε πως οι βουλευτές του κόμματός του είχαν εξαγοραστεί στη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Ο κ. Καμμένος, δήλωσε σήμερα το πρωί, ότι αγοράστηκαν οι βουλευτές του όταν ήρθε προς ψήφιση η συμφωνία των Πρεσπών» αναφέρει σε ανακοίνωση της η ΝΔ και προσθέτει: «Αναμένουμε από τον κ. Τσίπρα να απαντήσει στις βαρύτατες δημόσιες καταγγελίες. Επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλλει ο κ. Καμμένος, ή τον συκοφαντεί ο πρώην συγκυβερνήτης του; Οφείλει να τοποθετηθεί. Δεν μπορεί να συνεχίσει να σιωπά».

Τ. Γαϊτάνης: «Συγκυβερνούσαν με Τσίπρα, άρα από ποιον εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του;»

«Ο κ. Καμμένος καταγγέλλει ότι εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του. Από ποιον; Από τον κ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε;” διερωτάται ο εκπρόσωπoς τύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης, με ανάρτηση τους στο Facebook, στο περιθώριο της συνέντευξης Πάνου Καμμένου στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Γαϊτάνης εν συνεχεία διατυπώνει το ερώτημα αφενός εάν οι βουλευτές αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους και αφετέρου εάν κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του.

«Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη!», καταλήγει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Ο κ. Καμμένος καταγγέλλει ότι εξαγοράστηκαν οι βουλευτές του. Από ποιον; Από τον κ. Τσίπρα με τον οποίο συγκυβερνούσε; Οι βουλευτές δεν αισθάνονται πως πρέπει να απαντήσουν στον πρώην αρχηγό τους; Ο κ. Τσίπρας θα τοποθετηθεί για τις καταγγελίες του συγκυβερνήτη του; Ωραία κυβερνητική συνεργασία. Και καθόλα έντιμη!».

Υπενθυμίζεται πως ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε εκπομπή του ΣΚΑΪ το πρωί της Παρασκευής μίλησε για τη Συμφωνία των Πρεσπών και απαντώντας σε σχετικό ερώτημα είπε: «Πώς να ρίξω την κυβέρνηση με τους βουλευτές μου που είχαν όλοι αγοραστεί; Οι βουλευτές μου περάσανε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ» .