Οικονόμου για Μπογδάνο: Η πράξη του ήταν λάθος - Τέτοια λάθη στο μέλλον δεν θα γίνονται ανεκτά

«Αδύναμος ο κ. Μητσοτάκης, φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο», το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου «άδειασε» αλλά και εδωσε χάρη στον βουλευτή του κυβερνώντος κόμματος της ΝΔ Κωνσταντίνο Μπογδάνο, χαρακτηρίζοντας λάθος την ανάρτησή Μπογδάνου στο twitter με τη λίστα ονομάτων μαθητών νηπιαγωγείου της Αθήνας, που στοχοποιηθηκαν από τον βουλευτή για το γεγονός ότι έχουν ξενικά ονόματα ίσως & καταγωγή!

Ο κ.Οικονόμου απαντώντας σε σχετική ερώτηση στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών είπε χαρακτηριστικά: «Αδιαπραγμάτευτη πολιτική της κυβέρνησης είναι τα ανθρωπινά δικαίωμα όσων βρίσκονται ελληνική επικράτεια. Αυτή η αρχή είναι αδιαπραγμάτευτη. Όλα τα στελέχη πρέπει να ακολουθούν αυτήν την αρχή. Η πράξη του κ. Μπογδάνου ήταν λάθος και δεν συνάδει με τις αρχές μας και την ιστορία μας. Ανάλογα λάθη στο μέλλον δεν θα μπορούν να γίνονται ανεκτά».

Η ανάρτηση του βουλευτή της ΝΔ είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων με την αντιπολίτευση να ζητάει τη διαγραφή του.

ΣΥΡΙΖΑ: «Αδύναμος ο κ. Μητσοτάκης, φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο»

«Ο κ. Μητσοτάκης δυο μέρες τώρα καλύπτει και δεν τολμά να διαγράψει τον φασίστα Μπογδάνο που στοχοποίησε νήπια», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία σε ανακοίνωση του, τονίζοντας ότι «επιβεβαιώνει ότι είναι ένας αδύναμος πρωθυπουργός, που φοβάται ακόμα και έναν Μπογδάνο».

«Όσο για τη Δικαιοσύνη», προσθέτει η αξιωματική αντιπολίτευση, «συνεχίζει να κωφεύει για τη σωρεία αδικημάτων από τη δημοσιοποίηση στοιχείων ανηλίκων και τη στοχοποίηση τους με τον ρατσιστικό οχετό του βουλευτή της ΝΔ», υπογραμμίζοντας ότι «σε μια ευνομούμενη Πολιτεία η παρέμβαση της θα θεωρούνταν αυτονόητη».