Ορκίστηκαν Στυλιανίδης & Τουρνάς - Η 1η σύσκεψη στο Μαξίμου & το πρόγραμμα Μητσοτάκη στη ΔΕΘ

Στην ορκωμοσία του νέου υπουργού Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστου Στυλιανίδη, καθώς και του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά, παρέστη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η ορκωμοσία των νέων υπουργών έγινε στις 11:00 σήμερα  στο Προεδρικό Μέγαρο ενώπιον της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου και παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον Χρήστο Στυλιανίδη, να ορκίζεται και να αναλαμβάνει τα καθήκοντά του ως υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας και τον Ευάγγελο Τουρνά, αντιστοίχως ως υφυπουργός στο ίδιο υπουργείο.

stylianidis-5

Θα ακολουθήσει στις 12:30 η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

Χρήστος Στυλιανίδης: LIVE η ορκωμοσία του νέου υπουργού Πολιτικής Προστασίας

Ακολούθως, στις 11:30 ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σύσκεψης στο Μέγαρο Μαξίμου με τη συμμετοχή του υπουργού Χρήστου Στυλιανίδη και του υφυπουργού Ευάγγελου Τουρνά.

Ορκίστηκαν Στυλιανίδης και Τουρνάς για το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής ΠροστασίαςΤο απόγευμα ο κ. Μητσοτάκης, θα αναχωρήσει για τη Θεσσαλονίκη ενόψει της 85ης ΔΕΘ.

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-09/xristos-stylianidis-kyriakos-mitsotakis.jpg?itok=rHHyjm3l

Αναλυτικά το πρόγραμμα του πρωθυπουργού:

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021

  • Στις 09:30 θα απευθύνει χαιρετισμό στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος
  • Στις 10:00 θα συμμετέχει στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΘ- Helexpo και στη συνέχεια θα επισκεφθεί περίπτερα της Έκθεσης στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης,
  • Στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η ομιλία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της 85ης ΔΕΘ στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2021

  • ‘Στη  13:00 ο Πρωθυπουργός θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ.