Το «αντίο» του πολιτικού κόσμου στον Κωνσταντίνο Μίχαλο

Τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνο Μίχαλο, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία 61 ετών, «αποχαιρετά» ο πολιτικός κόσμος.

Στο μήνυμά του, μέσω Twitter, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας είπε: «Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος υπηρέτησε με συνέπεια τον επιμελητηριακό θεσμό, όπως και όλα τα αξιώματα στα οποία θήτευσε. Ειλικρινή συλλυπητήρια για τον θάνατό του στους οικείους του».

 

«Αισθάνομαι πραγματικά συγκλονισμένος από την τραγική είδηση για τον ξαφνικό θάνατο του φίλου μου Κων/νου Μίχαλου. Είχα όλο αυτό το διάστημα της θητείας μου εξαιρετική και σχεδόν καθημερινή συνεργασία μαζί του. Θερμά συλλυπητήρια στην Οικογένειά του θα είμαστε στο πλάι τους» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, έγραψε: «Είμαι συντετριμμένος από την απώλεια του φίλου μου @kmichalos. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

«Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον τραγικό θάνατο του Κωνσταντίνου Μίχαλου, Προέδρου του ΕΒΕΑ. Έφυγε από την ζωή ένας συνεπής εκπρόσωπος του κόσμου των επιχειρήσεων και του επιμελητηριακού θεσμού. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του» ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγης Παύλος Χρηστίδης.

«Με θλίψη και αποτροπιασμό έμαθα για τον θάνατο του συμμαθητή, συμφοιτητή και φίλου Κωνσταντίνου Μίχαλου. Δυσκολεύομαι να το πιστέψω» έγραψε ο Γραμματέας του ΜέΡΑ 25, Γιάνης Βαρουφάκης.