Ο στρατός στη μάχη με τις φωτιές - Στην Ηλεία εκτάκτως ο πρωθυπουργός

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη πραγματοποιήθηκε το πρωί σήμερα Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021 στο Μέγαρο Μαξίμου, με θέμα τις επιχειρήσεις πυρόσβεσης.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Αλκιβιάδης Στεφανής, ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Θόδωρος Λιβάνιος, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Άμυνας, Στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος και ο Γενικός Γραμματέας του Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης.

Στη σύσκεψη αποφασίστηκε η περαιτέρω ενεργός συνδρομή των Ενόπλων Δυνάμεων στην πρόληψη και διαχείριση των πυρκαγιών. Ειδικότερες ανακοινώσεις θα ακολουθήσουν στις 12.00 από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σύσκεψη στο Μαξίμου για τις φωτιές: Και ο Στρατός στη μάχη | Πολιτική | ANT1 News

Στην Ηλεία εσπευσμένα ο πρωθυπουργός

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί στις πληγείσες από την πυρκαγιά περιοχές της Ηλείας όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο το Μέγαρο Μαξίμου.

Υπενθυμίζεται ότι στην Ηλεία, βρίσκονται από χθες και οι υπουργοί Προστασίας του Πολίτη Μιχάλης Χρυσοχοΐδης και Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Στην περιοχή η φωτιά συνεχίζει να μαίνεται και μετά από εισήγηση των επικεφαλής των δυνάμεων πυρόσβεσης έγινε εκκένωση των χωριών Λατζόι και Λιναριά.