Μητσοτάκης για Τόλη Βοσκόπουλο: Έφυγε «ανεπανάληπτος»-Έζησε όπως τραγούδησε

«Ανεπανάληπτος» έφυγε ο Τόλης Βοσκόπουλος, δηλώνει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στέλνοντας τα συλλυπητήριά του τους οικείους του για την απώλεια του σπουδαίου ερμηνευτή που απεβίωσε σε ηλικία 81 ετών το πρωί της Δευτέρας.

«Ο Τόλης Βοσκόπουλος σφράγισε με τον δικό του αυθεντικό τρόπο τη λαϊκή μας μουσική. Έζησε όπως τραγούδησε, τραγούδησε όπως έζησε και με τον ίδιο τρόπο έφυγε: “ανεπανάληπτος”, όπως θα λένε για πάντα οι μελωδικοί του στίχοι. Η σκέψη μας, στην οικογένειά του» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Μητσοτάκης στο Twitter.

Ο σπουδαίος Έλληνας τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλια του, που είναι στις 26 Ιουλίου.Υπέστη ανακοπή καρδιάς και δεδομένων των προβλημάτων υγείας που είχε τον τελευταίο καιρό δεν τα κατάφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το zinapost.gr, ο ερμηνευτής των μεγάλων επιτυχιών έφυγε από ανακοπή καρδιάς στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας.

Ο τραγουδιστής είχε εισαχθεί πριν κάποιες εβδομάδες εσπευσμένα με προβλήματα στο αναπνευστικό, διότι ένιωσε μία έντονη δύσπνοια και είχε χαμηλό οξυγόνο.

Ο Τόλης Βοσκόπουλος ήταν ένας από τους σημαντικότερους τραγουδιστές στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού, και μακράν ο πιο εμπορικός με φανατικούς θαυμαστές.