Πελώνη για σύλληψη Παππά: «Kλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης»

«Με τη σύλληψη του Χρήστου Παππά κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης», επεσήμανε, μεταξύ άλλων, η κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, μετά τη σύλληψη του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής το βράδυ της Πέμπτης.

Αναλυτικά η δήλωσή της:

«Η ελληνική Δημοκρατία αγωνίστηκε και απέβαλλε το τοξικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής. Το Κράτος Δικαίου στάθηκε σθεναρά απέναντι στους εγκληματίες. Με τη σύλληψη του Χρήστου Παππά κλείνει οριστικά το κεφάλαιο της εγκληματικής οργάνωσης. Η Ελληνική Αστυνομία κινήθηκε συντονισμένα και επιβεβαίωσε ότι αξίζει την εμπιστοσύνη μας. Και αυτό σε πείσμα των αρνητών της αποτελεσματικότητας των διωκτικών αρχών».

ΣΥΡΙΖΑ για σύλληψη Παππά: Θετική εξέλιξη, αλλά είχε ξεφύγει μέσα από τα χέρια τους

Ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη σύλληψη του καταδικασμενου Χρήστου Παππά, έκανε λόγο για θετική εξέλιξη, αλλά δεν παρέλειψε να επιρρίψει ευθύνες στην κυβέρνηση και τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, για το γεγονός ότι ήταν φυγόδικος επί 9 μήνες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τη σύλληψη Παππά:

«Χρειάστηκε μόλις 9 μήνες στον κύριο Χρυσοχοΐδη για να πράξει αυτό που έπρεπε να γίνει από την πρώτη μέρα: να συλλάβει τον νεοναζί Χρήστο Παππά, τον οποίον έχασε μέσα από τα χέρια του, ενώ υποτίθεται πως τον φυλούσε πριν τη δίκη.

Η θετική αυτή εξέλιξη υπό την πίεση του αντιφασιστικού κινήματος δεν αναιρεί τις βαρύτατες ευθύνες της κυβέρνησης του κυρίου Μητσοτάκη. Από εδώ και πέρα αναμένουμε σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Ελπίζουμε να μην παραπέσει πουθενά ο νεοναζί και διασύρουν πάλι τη χώρα μας διεθνώς».​