Ανέβασε ζάχαρο ο Καλογρίτσας - Διεκόπη για Τρίτη στις 12:00 η προανακριτική

Διεκόπη η συνεδρίαση της προανακριτικής επιτροπής,  καθώς ο μάρτυρας Χρήστος Καλογρίτσας αισθάνθηκε αδιαθεσία.

Στη συνέχεια έγινε μέτρηση του ζαχάρου του κ.Καλογρίτσα και καθώς έδειξε ότι είχε ανέβει, τελικά αποφασίστηκε η συνεδρίαση να διακοπή οριστικά για σήμερα και να συνεχιστεί αύριο Τρίτη 18 Μαΐου 2021,  στις 12:00.

 

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/big_article_image/public/2021-05/kalogritsas-xristos-proanakritiki.jpg?itok=1hDODNBc

Νωρίτερα ο Χρήστος Καλογρίτσας είχε προχωρήσει σε αποκαλύψεις για το εγχείρημα της απόκτησης τηλεοπτικού σταθμού, μετά από σχετική προτροπή της τότε κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού Νίκου Παππά.

Κατά την κατάθεσή του στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, ο βασικός μάρτυρας της υπόθεσης των τηλεοπτικών αδειών, μιλώντας για τις ενδεχόμενες ποινικές ευθύνες του Νίκου Παππά, είπε: «Ημουν και είμαι αριστερός. Είχα επιμείνει στον Λαφαζάνη να μη φύγει τότε. Εγώ έμεινα στο κόμμα. Ένιωσα ξανα-στρατολογημένος στο κόμμα. Έμεινα στους “νέους”. Μετά τις εκλογές και αφού κερδίσαμε, και επειδή είχα την εμπειρία, κλήθηκα από τους ίδιους ανθρώπους και μου ζήτησαν να συμπράξω μαζί τους για τα ΜΜΕ. Ο Νίκος Παππάς και κάποια παιδιά».