Νέες κόντρες σήμερα στη Βουλή με τον Παύλο Πολάκη

Νέες κόντρες στη Βουλή, με πρωταγωνιστή για ακόμη μια φορά τον Παύλο Πολάκη και με αρχική αφορμή τη μη ανανέωση σύμβασης του συνδικαλιστή γιατρού του ΕΣΥ Κώστα Καταραχια και την αναφορά του βουλευτή της ΝΔ Κώστα Μαραβέγια ότι υπάρχουν εικόνες για τον συγκεκριμένο γιατρό ότι μπορεί να διέσπειρε τον κορονοϊό στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν.

Έντονα αντέδρασε ο Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ο Ανδρέας Ξάνθός αποχώρησε από την Ολομέλεια. Την ατμόσφαιρα δυναμίτισε για ακόμη μια φορά ο Παύλος Πολάκης που ζητούσε επίμονα και για μεγάλο χρονικό διάστημα το λόγο επί προσωπικού με τον προεδρεύοντα Χ. Αθανασίου να πασχίζει ματαίως να τον επαναφέρει στην τάξη.

Ακολουθούν οι διάλογοι:

A. ΞΑΝΘΟΣ: Απολύετε επικουρικό γιατρό που υπηρετεί εδώ και 5 -6 χρόνια, για λόγους ρεβανσισμού.

K. ΜΑΡΑΒΕΓΙΑΣ: Υπάρχει βίντεο που με προπηλακίζει και γελάει με εκλεγμένο εκπρόσωπο του Κοινοβουλίου ο συγκεκριμένος γιατρός και υπάρχουν εικόνες ότι μπορεί να διέσπειρε τον κορονοϊό στο νοσοκομείο όπου εργαζόταν…. Αυτό έκανε και ο εν λόγω γιατρός προσπαθούσε να φιμώσει τον συνομιλητή του, να μην εκφράσει την άποψή του….

Π. ΣΚΟΥΡΛΕΤΗΣ: Είναι πολιτική δίωξη, να μην ακούγονται τέτοια πράγματα.

Κ. MAΡΑΒΕΓΙΑΣ: υπάρχουν δημοσιεύματα να δουν το ποιον του συγκεκριμένου γιατρού. Στον Σκουρλέτη: και δίκιο να είχατε, δεν έχετε το λόγο…

Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΕΥΩΝ: κύριε Σκουρλέτη τι σας νοιάζει.. δεν έχετε δίκαιο. Όποιος νιώθει ότι αδικείται, μπορεί να πάει στα δικαστήρια…

ΠΟΛΑΚΗΣ: Ζητάω το λόγο επι προσωπικού.

Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Δεν υπάρχει προσωπικό το προεδρείο κρίνει. Για τον Κολοκοτρώνη και το Μακρυγιαννη δεν είναι προσωπικό..

Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: Να δώσετε το λόγο στον κ Πολάκη.

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: Ζητώ το λόγο επι προσωπικού.

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: να ρωτήσω τους εισηγητές αν υπάρχει προσωπικό… Αυτό το πανηγύρι με το προσωπικό να σταματήσει.. ο πρόεδρος μπορεί να μην δώσει το λόγο αν κρίνει ότι δεν υπαρχει προσωπικό..

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: είστε ψεύτης σας κατηγορώ ευθέως , το άρθρο που είπατε δεν υπάρχει ζητήστε συγγνώμη.. αυτό που κάνετε είναι παρακμή..

ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: είστε άσχετος, είστε προβλέψιμος γιατί δεν έχετε ελευθερία σκέψης και δεν θέλετε να πάτε να διαβάσετε.

Π. ΠΟΛΑΚΗΣ: τέτοιο άρθρο δεν υπάρχει

Χ. ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: είστε άσχετος κύριε

Μ. ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ: θα έπρεπε να έχει δοθεί ο λόγος.. ο κ. Μαραβεγιας έκανε επίθεση στον γιατρό του Αγίου Σάββα, αν είναι απόλυση η πολιτική δίωξη..

Ν. ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ στον Κοντοζαμάνη: Δέχεστε τις αθλιότητες που εκστόμισε ο κ. Μαραβέγιας και αν μετά από αυτό θα σταματήσετε τις διαδικασίας απόλυσης του προέδρου του σωματείου.