ΝΔ vs ΣΥΡΙΖΑ για τα κρούσματα στη Ν. Σμύρνη: «Μη συνωστίζεστε σε πάρκα & πλατείες», η έκκληση του δήμου

Κατακόρυφη η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στη Νέα Σμύρνη με τον δήμο της περιοχής, να απευθύνει έκκληση στους πολίτες: «Μη συνωστίζεστε σε πάρκα και πλατείες».

Το γραφείο Τύπου του δήμου Νέας Σμύρνης συγκεκριμένα έκανε λόγο για κάθετη αύξηση κρουσμάτων κορωνοϊού στην περιοχή και ο Δήμος Νέας Σμύρνης, επικαλούμενος τα στοιχεία της Πολιτικής Προστασίας, επισημαίνει ότι τα κρούσματα στην πόλη ήταν 138 την περασμένη εβδομάδα, ενώ χθες Δευτέρα 29 Μαρτίου αυξήθηκαν στα 176.

«Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μη συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα», καταλήγει στην παρότρυνσή του ο Δήμος Νέας Σμύρνης.

Κοροναϊός : Συναγερμός στη Νέα Σμύρνη - Ραγδαία αύξηση κρουσμάτων τις  τελευταίες μέρες | in.gr

Η κατεπείγουσα ανακοίνωση του Δήμου Ν. Σμύρνης:

https://www.iefimerida.gr/sites/default/files/styles/in_article/public/article-images/2021-03/nea-smyrni-dimos.jpg.webp?itok=ddzqpfpm

ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΚΡΟΥΣΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΜΑΣ

“Ραγδαία είναι η αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη μας τις τελευταίες ημέρες. Την προηγούμενη Δευτέρα και σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία, τα κρούσματα στην πόλη μας ανέρχονταν σε 138, από τα οποία τα 39 νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο και τα 99 κατ’ οίκον.

Σήμερα, η ενημέρωση από την Πολιτική Προστασία αναφέρει 176 κρούσματα από τα οποία τα 45 νοσηλεύονται σε νοσοκομείο και τα 131 κατ’ οίκον.

Εφιστούμε την προσοχή στους πολίτες μας: να μην συνωστίζονται στο Άλσος, τα πάρκα και τις πλατείες, να κρατούν αποστάσεις δύο μέτρων ο ένας από τον άλλον και να φορούν μάσκα”.

ΝΔ για έκρηξη κρουσμάτων στη Ν. Σμύρνη: Όσοι διοργανώνουν συναθροίσεις  ρισκάρουν τη δημόσια υγεία - ΤΑ ΝΕΑ

 

Επίθεση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Ν.Δ. Τάσο Γαϊτάνη στον ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. για τη Νέα Σμύρνη: “Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει να στηρίζει τις συγκεντρώσεις”;

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπολύει ο εκπρόσωπος Tύπου της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης με αφορμή την ανακοίνωση του Δήμου Νέας Σμύρνης σχετικά με την αύξηση των κρουσμάτων κορωνοϊού στην πόλη.

«Η ανακοίνωση του Δήμου της Νέας Σμύρνης ξαναφέρνει στο προσκήνιο το θέμα του συνωστισμού στους ανοιχτούς χώρους. Όσοι διοργανώνουν συναθροίσεις, αναγνωρίζουν τελικά το ρίσκο που αναλαμβάνουν για τη δημόσια υγεία;

Ενώ ο κος Τσίπρας δέχεται τις επιπτώσεις των συγκεντρώσεων στη μετάδοση του ιού, γιατί το κόμμα του συνεχίζει να τις στηρίζει; Η καταπολέμηση της πανδημίας απαιτεί υπεύθυνη συμπεριφορά από όλους», αναφέρει συγκεκριμένα ο κ. Γαϊτάνης.