ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ και Ελληνική Λύση καταδικάζουν τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Ν. Σμύρνη

Σύσσωμη η αντιπολίτευση καταδικάζει απερίφραστα τα επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της σημερινής συγκέντρωσης στη Νέα Σμύρνη και την επίθεση στον άνδρα της ΕΛ.ΑΣ., ο οποίος τραυματίστηκε και διακομίσθηκε στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο «401».

ΣΥΡΙΖΑ: Η βία δεν απαντιέται με βία. Η βία μόνο δικαιώνει τη βία

Αρχικά, ο ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής: «Καταδικάζουμε απερίφραστα όσους επέλεξαν με πράξεις βίας να αμαυρώσουν μια ειρηνική διαμαρτυρία χιλιάδων κατοίκων, μαθητών εργαζομένων και καταστηματαρχών της Νέας Σμύρνης.

Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση σε άνδρα της ελληνικής αστυνομίας.

Η βία δεν απαντιέται με βία. Η βία μόνο δικαιώνει τη βία».

ΚΚΕ: Η μεγαλειώδης συγκέντρωση στη Νέα Σμύρνη δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια

«Η μεγαλειώδης συγκέντρωση σωματείων, συλλόγων εργαζομένων, μαζικών φορέων, αλλά και χιλιάδων κατοίκων σήμερα στη Νέα Σμύρνη ενάντια στην απρόκλητη αστυνομική βία δεν αμαυρώνεται από τα επεισόδια που έστησαν κυβέρνηση, άλλοι ύποπτοι μηχανισμοί με τη συνδρομή κάποιων προβοκατόρικων στοιχείων, ενάντια στη μεγάλη κινητοποίηση του λαού της Αθήνας» επισημαίνει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τα σημερινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

«Ο απαράδεκτος τραυματισμός του αστυνομικού και όσα εκτυλίσσονται σήμερα στη Νέα Σμύρνη σε καμιά περίπτωση δεν αθωώνουν την κυβέρνηση της ΝΔ από τις ευθύνες που έχει για το κλίμα αστυνομοκρατίας που συνεχίζει να επιβάλλει» καταλήγει.

Ελληνική Λύση: Αποτροπιασμός για τη δολοφονική επίθεση

«Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗΣ εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την δολοφονική επίθεση κατά αστυνομικού από κουκουλοφόρους στη Νέα Σμύρνη.

Εύχεται ταχεία ανάρρωση στον εν ώρα καθήκοντος τραυματία αστυνομικό. Καταδικάζει όμως απερίφραστα Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ που δημιουργούν κλίμα εμφυλίου στην κοινωνία προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τους Έλληνες από τις καταστροφικές πολιτικές για την Πανδημία, τα Εθνικά θέματα και την Οικονομία για τις οποίες είναι «σύμφωνοι» και συνυπεύθυνοι», σημειώνει η Ελληνική Λύση.