Στη ΓΑΔΑ ο Μ. Χρυσοχοΐδης - Συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. για νέες επιθέσεις λόγω Κουφοντίνα

Σε κατάσταση συναγερμού έχει τεθεί η Αστυνομία υπό τον φόβο νέων επιθέσεων από υποστηρικτές του Δ. Κουφοντίνα.

Τις τελευταίες ημέρες είναι συνεχείς οι συσκέψεις στο Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και στη ΓΑΔΑ και έχει καταρτιστεί νέο επιχειρησιακό σχέδιο για την αποτροπή επιθέσεων όπως έγινε στο ΑΤ Καισαριανής και σε διερχόμενο περιπολικό στου Ζωγράφου με βόμβες μολότοφ.

Ενδεικτικό της σοβαρότητας της κατάστασης είναι άλλη μια έκτακτη σύσκεψη στη ΓΑΔΑ που είναι σε εξέλιξη αυτή την ώρα παρουσία του ίδιου του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη.

Αυτό που προβληματίζει την πολιτική και φυσική ηγεσία της ΕΛΑΣ είναι μια κλιμάκωση των επικίνδυνων επιθέσεων κατά αστυνομικών στόχων με πιθανή αιματηρή κατάληξη.

Για το λόγο αυτό λαμβάνονται νέα μέτρα προστασίας και εφαρμόζονται ειδικά επιχειρησιακά σχέδια που αναπροσαρμόζονται καθημερινά ανάλογα και με τις συνθήκες που διαμορφώνονται ανά περιοχή σε όλη την Αττική.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι μετά την καταδρομική επίθεση στο ΑΤ Καισαριανής, το μεσημέρι της Κυριακή αποτράπηκαν άλλες δύο επιθέσεις που ετοίμαζαν ομάδες ατόμων στα αστυνομικά τμήματα της Νέας Ιωνίας και της Αγίας Παρασκευής.