Πυρά ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ για Κατσαφάδο: «Xρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο»

H Νέα Δημοκρατία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία απαντά στα όσα ανέφεραν νωρίτερα σήμερα στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Πάνος Σκουρλέτης, για τον υφυπουργό Ναυτιλίας, Κώστα Κατσαφάδο, στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι «συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο».

«Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο. Θα έπρεπε να έχουν μάθει όμως ότι έχει κοντά ποδάρια…», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Παράλληλα, κατηγορεί τον κ. Τσίπρα για «χονδροειδή ψέματα στη Βουλή κατά του υφυπουργού Ναυτιλίας κ. Κατσαφάδου ότι δήθεν είχε στείλει στο παρελθόν τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς στο νοσοκομείο» και επικαλείται την μαρτυρία του πρύτανη του ΠΑΠΕΙ που ήταν αυτόπτης μάρτυρας, όπως αναφέρει η ανακοίνωση.

Ο ΣΥΡΙΖΑ δικάζει και καταδικάζει-Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που τους ενδιαφέρει

«Ύστερα από λίγες ώρες ήρθε η πλήρης διάψευσή του από δήλωση του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πειραιώς Αγγ. Κότιου που ήταν παρών στο αναφερόμενο περιστατικό και αναφέρει ότι ο κ.Κατσαφάδος δεν ήταν καν εκεί. Ο κ. Κατσαφάδος παρουσίασε μάλιστα στη Βουλή αθωωτική δικαστική απόφαση. Η πλήρης διάψευση όμως δεν πτόησε τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Σκουρλέτη o oποίος την προσπέρασε σαν να μην υπάρχει», υπογραμμίζει η ανακοίνωση της ΝΔ και καταλήγει:

«Αυτός που δικάζει και καταδικάζει λοιπόν δεν είναι η δικαιοσύνη, αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ. Ακόμη κι όταν η δικαιοσύνη αθωώνει. Ο κ. Τσίπρας, φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται ψευδόμενος στη Βουλή, ακόμη και για πραγματικά περιστατικά. Δεν παραπλανήθηκε από συνεργάτες του. Η αλήθεια είναι το τελευταίο πράγμα που ενδιαφέρει τον κ. Τσίπρα και τον ΣΥΡΙΖΑ. Συστηματικά χρησιμοποιούν το ψέμα ως αντιπολιτευτικό όπλο».