Στις 28 Δεκεμβρίου θα εμβολιαστούν στον «Ευαγγελισμό» ο Κ. Μητσοτάκης και η σύζυγός του

Στις 28 Δεκεμβρίου αναμένεται να εμβολιαστούν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης και η σύζυγός του Μαρέβα, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα εμβολιαστούν παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων.

Στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι το πρωθυπουργικό ζεύγος θα στείλει έτσι ένα μήνυμα στους πολίτες πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Νωρίτερα, το εμβόλιο θα χορηγηθεί στον κ. Δημήτρη Πιστόλα, διευθυντή της νοσηλευτικής υπηρεσίας του «Ευαγγελισμού».

Στις 26 Δεκεμβρίου φτάνει στη χώρα μας το εμβόλιο της Pfizer

Υπενθυμίζεται ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημέρωσε νωρίτερα ότι το εμβόλιο της Pfizer θα βρίσκεται στη χώρα μας στις 26 Δεκεμβρίου και από την επομένη, θα ξεκινήσουν οι εμβολιασμοί σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, ενώ οι πρώτοι που θα εμβολιαστούν θα είναι μία νοσηλεύτρια και ένας ηλικιωμένος συμπολίτης μας.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για μια νοσηλεύτρια από το νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και έναν ηλικιωμένο άνδρα από την Αθήνα. Σημειώνεται ότι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στην Ελλάδα είχε επιβεβαιωθεί στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στα τέλη Φεβρουαρίου.

Μέχρι αυτή τη στιγμή, τα συνολικά επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού στη χώρα μας από την έναρξη της πανδημίας ανέρχονται σε 129.584, την ώρα που οι νεκροί έχουν ξεπεράσει τις 4.000.