Αιχμές ΝΔ κατά Αλ. Τσίπρα: Νοίκιασε βίλα στο Σούνιο; Aπό ποιον και με ποιο μίσθωμα;

Η Νέα Δημοκρατία καλεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, να απαντήσει από ποιον νοικιάζει τη βίλα στο Σούνιο και έναντι ποιου μισθώματος.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει συγκεκριμένα ότι στην απάντησή που έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα δημοσιεύματα για το συγκεκριμένο ζήτημα, αποφεύγει να απαντήσει από ποιον και με ποιο μίσθωμα ενοικιάζει ο κ. Τσίπρας τη βίλα, σε μια από τις ακριβότερες περιοχές της Αθήνας, προσθέτοντας ότι αναμένει συμπληρωματική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, ως απάντηση σε δημοσιεύματα, μας πληροφορεί ότι ο κ. Τσίπρας δεν μετακομίζει. Στην ανακοίνωση αυτή λέει διάφορα χαριτωμένα, αλλά αποφεύγει να απαντήσει σε ένα ουσιαστικό ερώτημα: Νοίκιασε ο κ. Τσίπρας βίλα στο Σούνιο, σε μια από τις πιο ακριβές περιοχές της Αττικής, από ποιόν και με ποιό μίσθωμα;» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της ΝΔ και προσθέτει «αναμένουμε τη συμπληρωματική ανακοίνωση».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ δια της οποίας διαψεύδει τα περί μετακόμισης Τσίπρα

Σημειώνεται ότι, νωρίτερα σήμερα,  η Κουμουνδούρου διέψευσε δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για μετακόμιση του Αλέξη Τσίπρα από την Κυψέλη σε βίλα στο Σούνιο, και συγκεκριμένα στην περιοχή των Λεγραινών.

Στο πλαίσιο αυτό, ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι «η δημοσιογραφία των fake news κάνει τα τρολ της ΝΔ να μοιάζουν αρσακειάδες» καλώντας τους δημοσιογράφους να περάσουν από το σπίτι του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ στην Κυψέλη «για καφεδάκι και κουραμπιέδες».