Νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στο Δήμο Αθηναίων ο Νίκος Βαφειάδης

Ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαφειάδης ορίστηκε αντιδήμαρχος με απόφαση του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, στη θέση της Αλεξίας Έβερτ.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Μπακογιάννης είχε ζητήσει την παραίτησή της προ ημερών, μετά από σχόλιό της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου είχε χαρακτηρίσει «κατσαρίδες» τους διαδηλωτές την ημέρα του Πολυτεχνείου.

Η ανακοίνωση του Δήμου Αθηναίων:

Με απόφαση του Δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη ορίζεται ο δημοτικός σύμβουλος Νίκος Βαφειάδης, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Αλληλεγγύης στον οποίο μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που σχετίζονται με την άσκηση πολιτικής κοινωνικής αλληλεγγύης και ιδίως με τη Διεύθυνση Κοινωνικής Αλληλεγγύης και των επιμέρους υπαγόμενων σε αυτή Τμημάτων και Γραφείων, πλην του Τμήματος Υποστήριξης και Κοινωνικής Ένταξης Μεταναστών και Προσφύγων, όπως ορίζονται στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου.

Επίσης, μεταβιβάζονται οι αρμοδιότητες που αφορούν στα προγράμματα ΤΕΒΑ , «Στέγαση και Εργασία» του Υπουργείου Εργασίας, ΕΣΠΑ για διευρυμένα Κέντρα Κοινότητας, καθώς και για τον Ξενώνα Γυναικών Θυμάτων Βίας και των Παιδιών τους.