Πυρά Πέτσα κατά Τσίπρα: Έχει ταυτιστεί με τα ψέματα και τα fake news

Τη δική του απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, στις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με τους χειρισμούς της κυβέρνησης στο μέτωπο της πανδημίας και του Προϋπολογισμού.

Στην ανακοίνωση του ο κ. Πέτσας αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης «διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά».

Αναλυτικά η δήλωση του Στ. Πέτσα:

«Ο κ. Τσίπρας έχει ταυτιστεί με τα ψέματα, τα Fake News και την επιπολαιότητα. Σε σημερινή δήλωσή του, αναφέρεται σε “στοιχεία του ΟΟΣΑ, που δείχνουν ότι η χώρα μας είναι δεύτερη από το τέλος σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση σε επιπρόσθετες δαπάνες υγείας κατά την περίοδο της πανδημίας”.

Όμως, στην αμέσως επόμενη σελίδα της Έκθεσης (σελίδα 45) γράφεται ότι τα στοιχεία για την Ελλάδα αφορούν τις σχετικές δαπάνες μέχρι τις 29 Απριλίου, όταν για τις περισσότερες χώρες τα στοιχεία είναι πολύ πιο πρόσφατα (στην Έκθεση αναφέρονται οι σχετικές ανά χώρα ημερομηνίες).

Από τον Απρίλιο, όταν βγαίναμε από την πρώτη φάση της πανδημίας, έως τώρα λοιπόν οι πρόσθετες δαπάνες για την Υγεία στην Ελλάδα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η πανδημία έφτασαν στα 786 εκατομμύρια ευρώ. Αυτά βέβαια είναι ψιλά γράμματα για τον κ. Τσίπρα.

Διαστρεβλώνει χαιρέκακα και σπεκουλάρει ασύστολα στην καταστροφή θεωρώντας ότι μπορεί έτσι να διασωθεί πολιτικά. Μάταιος κόπος. Τέτοιος ήταν, ίδιος μένει».

Προτεινόμενα για εσάς