Αιχμές ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Κλείνουν το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος

Αιχμηρή ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ αναφορικά με την κριτική της αξιωματικής αντιπολίτευσης ως προς το κυβερνητικό σχέδιο σχετικά με τα εμβόλια για τον κορωνοϊό.

Σε αυτή η ΝΔ αναφέρει μεταξύ άλλων ότι « ο ΣΥΡΙΖΑ με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας

«Οι ανακοινώσεις για την παρασκευή αποτελεσματικών εμβολίων έφεραν μια αχτίδα φωτός σε ολόκληρη την ανθρωπότητα μέσα στη μαυρίλα της πανδημίας. Όχι όμως στον ”πλανήτη ΣΥΡΙΖΑ”.

Αν κρίνει κανείς από τις ανακοινώσεις του και από τις αντιδράσεις των στελεχών του, προκάλεσε μάλλον εκνευρισμό στον ΣΥΡΙΖΑ, που φαίνεται να επενδύει στην υγειονομική καταστροφή της χώρας.

Η κυβέρνηση προχωρά στην εκπόνηση σχεδίου για τον εμβολιασμό των πολιτών. Ο ΣΥΡΙΖΑ, αντίθετα, με τη στάση του κλείνει το μάτι στους οπαδούς του αντιεμβολιαστικού κινήματος. Εμβόλιο για τον κορωνοϊό θα έχουμε. Για τον λαϊκισμό;».

Η επίμαχη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία

Αφορμή για τις συγκεκριμένες δηλώσεις αποτέλεσε προηγούμενη ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία η Κουμουνδούρου έκανε λόγο για «εμπόριο ελπίδας».

Ο ΣΥΡΙΖΑ στο πλαίσιο αυτό ανέφερε συγκεκριμένα:

«Η κυβέρνηση έχει χάσει πλήρως τον έλεγχο της πανδημίας. Επιμένει να μην ενισχύει ουσιαστικά το ΕΣΥ και συνεχίζει χωρίς κανένα σχέδιο. Το μόνο που κάνει είναι να επιδίδεται σε εμπόριο ελπίδας με το εμβόλιο για το αύριο, για να μην πάρει σήμερα τα μέτρα ενίσχυσης της δημόσιας Υγείας».