Υπουργείο Υγείας: Να ζητήσει συγγνώμη ο Πολάκης για το σόου χωρίς μάσκα σε Νοσοκομείο Αναφοράς

Αιχμηρή ήταν η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας σε σχέση με το νέο «σόου»του πρώην  αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη, ο οποίος επισκέφθηκε ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Σωτηρία» χωρίς να φορά μάσκα.

Συγκεκριμένα, λίγη ώρα αφότου ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε την ανάρτηση στα social media, το γραφείο Τύπου του υπουργείου Υγείας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία μεταξύ άλλων επισημαίνει  ότι «ο κ. Πολάκης δεν πίστεψε τον διοικητή του νοσοκομείου, ούτε τον πρόεδρο της Βουλής, ούτε τους γιατρούς και νοσηλευτές, πίστεψε όμως τα ψέματά του».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του υπουργείου Υγείας

Σχολιάζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση του Παύλου Πολάκη, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο κ. Πολάκης επισκέφθηκε το ΓΝΝΘΑ ”Η Σωτηρία” και είδε 50 λειτουργικές κλίνες, στις οποίες ήδη νοσηλεύονται 15 συμπολίτες μας. Δεν πίστεψε τον Πρόεδρο της Βουλής. Δεν πίστεψε τον Διοικητή του Νοσοκομείου. Δεν πίστεψε τους γιατρούς και τους νοσηλευτές. Πίστεψε, όμως, τα ψέματά του.

Ας ζητήσει έστω και τώρα συγγνώμη. Μία από το προσωπικό του Νοσοκομείου για την αναστάτωση που προκάλεσε το σόου του. Και μία από όλους τους Έλληνες, που τον είδαν για μία ακόμη φορά να μη φοράει μάσκα και μάλιστα μέσα σε Νοσοκομείο αναφοράς».

Η επίμαχη ανάρτηση του Παύλου Πολάκη