Πυρά Πέτσα κατά Τσίπρα: Απερίγραπτα αδιάβαστος, διχαστικός και κακεντρεχής

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, σχολιάζοντας τη σημερινή συνέντευξη Τύπου του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ άλλων επεσήμανε ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «βαθιά διχαστικός», υπογραμμίζοντας ότι στη συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί στη Βουλή την ερχόμενη Πέμπτη, θα έχει την ευκαιρία να διαγράψει τη σημερινή «ασυνάρτητη παρουσία του».

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Στέλιου Πέτσα:

«Ο κ. Τσίπρας εμφανίστηκε ξανά σήμερα λες και ζει σε άλλον πλανήτη και δεν βλέπει τι γίνεται στην υπόλοιπη Γη. Βαθιά διχαστικός, όταν η συγκυρία επιβάλλει και οι πολίτες απαιτούν ενότητα.

Απερίγραπτα αδιάβαστος, τόσο για την εξέλιξη της πανδημίας στην Ευρώπη και στον κόσμο, όσο και για την ενίσχυση του ΕΣΥ, τη στρατηγική για τα μοριακά και τα ταχεία τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού, την πρόοδο στα φάρμακα και τα εμβόλια για την αντιμετώπιση του COVID-19.

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων

Αδιανόητα κακεντρεχής για την αύξηση κρουσμάτων και θανάτων, δυστυχώς, και στη χώρα μας, όπως και σε όλη την Ευρώπη.

Την ερχόμενη Πέμπτη θα γίνει συζήτηση στη Βουλή. Εκεί, ανοιχτά και δημόσια θα έχουν την ευκαιρία όλες οι πολιτικές δυνάμεις να τοποθετηθούν. Θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να διαγράψει τη σημερινή διχαστική και ασυνάρτητη παρουσία του με μία υπεύθυνη, ελπίζουμε, στάση».