Πυρά ΝΔ κατά ΣΥΡΙΖΑ: Σας καθιστούμε υπεύθυνους για την ασφάλεια του κ. Μπογδάνου

Η ΝΔ απαντώντας στις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ, σε βάρος του Κωνσταντίνου Μπογδάνου, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι η αντιπολίτευση «εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον βουλευτή» διευκρινίζοντας μάλιστα ότι καθιστά τους ίδιους υπεύθυνους για την ασφάλειά του.

Σημειώνεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, επικαλούμενος δημοσίευμα της ΕΦΣΥΝ, ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι «η ιστοσελίδα ιδιοκτησίας του βουλευτή Κωνσταντίνου Μπογδάνου, και εν συνεχεία της συζύγου του, απολαμβάνει χρηματοδότηση από τα δημόσια ταμεία». Παράλληλα, καλεί τον κ. Μπογδάνο να δημοσιοποιήσει το σύνολο των κρατικών χρηματοδοτήσεων και των διαφημίσεων που έλαβε από επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος.

Αναλυτικά η απάντηση της ΝΔ

Απαντώντας στους ισχυρισμούς του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ ανέφερε τα εξής:

«Eνώ καμία σκιά δεν υπάρχει στη λειτουργία της ιστοσελίδας meaculpa.gr, που ο βουλευτής ΝΔ Κ. Μπογδάνος διατηρεί από το 2017 και το 2019 μεταβίβασε στη συζυγό του, ενώ το meaculpa έμεινε έξω και από τις καμπάνιες για τον κορωνοϊό, ο ΣΥΡΙΖΑ εκτοξεύει λάσπη σπιλώνοντας προσωπικά τον κ. Μπογδάνο.

Πρώτα νεολαίος του ΣΥΡΙΖΑ εύχεται ο βουλευτής Ά Αθήνας ΝΔ να είχε δολοφονηθεί από την 17Ν, μετά τον απειλεί η ΑΥΓΗ ως κομματικό όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ στοχοποιεί εκ νέου τον Κ. Μπογδάνο με ψέματα. Καθιστούμε τον ΣΥΡΙΖΑ υπεύθυνο για την ασφάλεια του Κ. Μπογδάνου, τον οποίο στηρίζει απόλυτα εφόσον κινηθεί νομικά κατά όποιου τον θέτει σε κίνδυνο ή του προξενεί προσωπική ή επαγγελματική βλάβη με συκοφαντικές ή άλλες μεθόδους».

Προτεινόμενα για εσάς