ΝΔ κατά Πολάκη: Oνειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους-Kαλούμε τον Τσίπρα να πάρει θέση

Την ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλου Πολάκη, σχολίασε η Νέα Δημοκρατία, αναφέροντας, μεταξύ άλλων,  ότι «ο κολλητός κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης, ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους».

Αναλυτικά το σχόλιο της ΝΔ:

«Ο «κολλητός» του κ. Τσίπρα, Παύλος Πολάκης ονειρεύεται αντάρτικα κι εμφυλίους και ζητάει από τον αρχηγό του να φτιάξει «μεραρχία μαυροσκούφηδων που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα». Θα μπορούσε κάποιος να το προσπεράσει, ως μια άλλη γραφικότητα, από τις τόσες που προσφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Επειδή όμως αυτές οι απειλές δεν μπορούν να ακούγονται ούτε ως αστεία, καλούμε τον κ. Τσίπρα να πάρει θέση και να αποδοκιμάσει τον βουλευτή του. Οι μεραρχίες που ονειρεύεται ο κ. Πολάκης για την κατάληψη της εξουσίας παραπέμπουν σε σκοτεινές εποχές που η Ελλάδα δεν θέλει να ξαναζήσει».

H ανάρτηση Πολάκη στο Facebook, που αποτέλεσε αφορμή για το σχόλιο της ΝΔ

Στην επίμαχη ανάρτησή του, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχοντας αναρτήσει φωτογραφία του Άρη Βελουχιώτη και των μαυροσκούφηδων του ΕΛΑΣ, ανέφερε:

«Σκέφτομαι πως…. Αρχηγό ΕΧΟΥΜΕ! «Κομματικούς επιτρόπους» ή «ιδεολογικούς υπεύθυνους» ,έχουμε πολλούς….

Καπετάνιους ,λίγους αλλά έχουμε . ΜΑΥΡΟΣΚΟΥΦΗΔΕΣ,έχουμε ελάχιστους και αυτούς κυρίως χρειαζόμαστε την άλλη φορά!!!! ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΡΙΦΟΓΥΡΙΣΤΕΙΤΕ…. Εμείς δε θα κάνουμε «μητρώο στελεχών» εμείς πρέπει να ετοιμάσουμε «μεραρχία μαυροσκούφηδων» που θα κυβερνήσει τη χώρα στην άλλη βόλτα .

Τεσσερα είναι τα χαρακτηριστικά τους :
-ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ για να διαχειριστούν
-ΓΝΩΣΗ ΒΑΘΕΙΑ για να βγάλουν σχέδιο
-ΘΑΡΡΟΣ για να συγκρουστούν
-ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ για να αλλάξουν προς όφελος της κάθε κοινωνικής και τοπικής πλειοψηφίας την ζωη των ανθρώπων και της χώρας .

ΥΓ βάζω μόνο τη φωτογραφία του αρχηγού και των μαυροσκούφηδων του Άρη γιατί αν βάλω των «ιδεολογικών υπευθύνων» και των «καπετάνιων» θαχουμε παρεξηγήσεις ….και φτάνει….».