Κριτική Πολάκη σε Τσακαλώτο για ΝΔ: «Ευκλείδη εγώ πιστεύω ότι πρέπει να το φωνάζουμε δυνατά ότι είναι απατεώνες»

Με αφορμή ένα άρθρο του πρώην υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτου, μέσω του οποίου φαίνεται να  παίρνει αποστάσεις από τις αναφορές του Αλέξη Τσίπρα περί πολιτικής απάτης της κυβέρνησης, ο Παύλος Πολάκης έσπευσε να δώσει τη δική του απάντηση, συνεχίζοντας την εσωκομματική κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ του ιδίου και του κ. Τσακαλώτου.

Με ανάρτησή του  στο Facebook, ο Παύλος Πολάκης απαντά στον κ. Τσακαλώτο παραθέτοντας, όπως λέει, τρανταχτά παραδείγματα απατεώνων και προσθέτοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει αυτό να το «φωνάζει δυνατά και κατάμουτρα».

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

«ΕΥΚΛΕΙΔΗ: είδα την ανάρτηση σου. Στις φωτό μετά από αυτήν θα δεις, μόνο τις τελευταίες 5-6 μέρες ,μερικά ΤΡΑΝΤΑΧΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ που πρέπει ,κατά τη γνώμη μου να τους το ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ!»

Σημειώνεται ότι νωρίτερα ο πρώην υπουργός Οικονομικών, είχε εκφράσει σε άρθρο του την αντίθεσή του με την πρακτική Τσίπρα να αποκαλείται ο πρωθυπουργός «πολιτικός απατεώνας».

Η εσωκομματική σύγκρουση Πολάκη-Τσακαλώτου

Υπενθυμίζεται ότι τον Αύγουστο είχε ξεσπάσει μια έντονη κόντρα μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Ευκλείδη Τσακαλώτου, με αφορμή συνέντευξη του δεύτερου στην εφημερίδα «Εποχή» αλλά και τις κατηγορίες του πρώτου όσον αφορά την επιλογή για δημιουργία «μαξιλαριού ασφαλείας» επί υπουργίας Τσακαλώτου.