«Πυρά» Πέτσα κατά ΣΥΡΙΖΑ: Βάζετε τα φερέφωνά σας στην Καρδίτσα να παριστάνουν τους αγανακτισμένους

Οξύνθηκαν τα πνεύματα νωρίτερα σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, όταν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, αναφερόμενος στην επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα, απευθύνθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνοντας -μεταξύ άλλων-τα εξής: «Δεν ανεχόμαστε να βάζετε τα φερέφωνά σας να χρησιμοποιούν τους αρνητές μάσκας για να κάνουν τους αγανακτισμένους πολίτες».

Οι δηλώσεις αυτές του υπουργού, προκάλεσαν την αντίδραση του Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννη Ραγκούση, ο οποίος ανάφερε χαρακτηριστικά ότι ο πρωθυπουργός άργησε τέσσερις μέρες να πάει στην Καρδίτσα λέγοντας ότι « Ήταν στην Αθήνα και όχι σε σύνοδο κορυφής. Αυτό είναι σοβαρό θέμα».

Ο κ. Πέτσας έσπευσε να απαντήσει στην παραπάνω δήλωση του κ. Ραγκούση, αναφέροντας ότι «Ο Τσίπρας έκανε 4,5 χρόνια να πάει στην Καρδίτσα και όχι τέσσερις μέρες. Θα κριθούμε από το πόσο γρήγορα θα ανακουφίσουμε τους πληγέντες».

Σχόλιο ΝΔ: «Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”»

Νωρίτερα σήμερα, η ΝΔ σχολίασε την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Καρδίτσα.

«Κάποιοι νοσταλγούν τις πλατείες των “αγανακτισμένων”. Και προσπαθούν να στήσουν επεισόδια με γνωστούς στις τοπικές κοινωνίες, που καμιά σχέση δεν έχουν με τις γνήσιες αγωνίες των πολιτών. Όμως το 2020 δεν είναι 2014. Όσο νωρίτερα το καταλάβουν, τόσο καλύτερα», σχολίασε η ΝΔ για την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ και προσέθεσε: «Ακόμα ψάχνουμε τα πλάνα του κ. Τσίπρα να περπατάει στους δρόμους. Του Κυριάκου Μητσοτάκη έχουμε αρκετά».

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του, τόνισε ότι ο πρωθυπουργός πήγε σαν κλέφτης στην Καρδίτσα και δεν τόλμησε να περπατήσει στους δρόμους της πόλης.