Με νέα στοιχεία απειλεί ο Σάμπυ Μιωνή - Τι αποκαλύπτει ο δικηγόρος του (Video)

Κι άλλα στοιχεία, τα οποία και προτίθεται να καταθέσει, έχει ο επιχειρηματίας Σάμπυ Μιωνή, αλλά αυτό θα γίνει σε χρόνο, που θα αποφασίσει ο ίδιος, υποστήριξε ο δικηγόρος του μιλώντας το πρωί της Τετάρτης  στην τηλεόραση του Alpha.

Ο Π. Πανταζής, δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή, είπε ότι ο Ισραηλινός επιχειρηματίας έχει κι άλλες «αποδείξεις» στα χέρια του, δεν διευκρίνισε ωστόσο, αν πρόκειται για άλλες ηχογραφημένες συζητήσεις.

Παράλληλα, ο δικηγόρος του Σάμπυ Μιωνή προκάλεσε, όπως είπε, «τον οποιονδήποτε να πάει το υλικό για ανάλυση» και πρόσθεσε ότι «δεν έχει γίνει καμία συρραφή».

Τόνισε δε, πως όταν ο Νίκος Παππάς ακούγεται στο ηχητικό να αναφέρεται σε κάποιους που βγάζουν λεφτά, μιλούσε για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο.

Δείτε το Video:

Αντίφαση

Σύμφωνα με ανώτερες δικαστικές πηγές, τις οποίες επικαλείται ο Ελεύθερος Τύπος,  ως πιθανότερο αδίκημα το οποίο φέρεται να έχει τελεστεί από πλευράς του πρώην υπουργού είναι ενδεχομένως αυτό της ψευδορκίας, αφού διαπιστώνεται αντίφαση με βάση τα όσα είχε καταθέσει στην Προανακριτική Επιτροπή της Βουλής (σε ερώτηση του Θ. Πλεύρη «εάν έχει εκμυστηρευτεί ποτέ σε κανέναν ότι ο κ. Παπαγγελόπουλος, ενδεχομένως με ανθρώπους, είχαν δική τους ατζέντα και λειτουργούσαν ένα παραδικαστικό σύστημα για να βγάζουν λεφτά», ο Ν. Παππάς είχε απαντήσει «σε καμία των περιπτώσεων»).

Κατά τις ίδιες πηγές, δεν φαίνεται από τα μέχρι στιγμής στοιχεία να έχει τελεστεί βαρύτερο αδίκημα από πλευράς του πρώην υπουργού. Όλα αυτά θα κριθούν βέβαια, εάν και  εφόσον γίνει δεκτή η συγκεκριμένη συνομιλία ως αποδεικτικό μέσο, ζήτημα για το οποίο υπάρχει ήδη έντονη συζήτηση στους νομικούς κύκλους, με υποστηρικτές και των δύο απόψεων.