Καμπάνια Ελληνικού Τουρισμού 2020: "Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η προστασία της δημόσιας υγείας" τόνισε ο Κ. Μητσοτάκης από το Ζάππειο

Στην παρουσίαση της καμπάνιας για τον Ελληνικό Τουρισμό 2020 παρευρέθη σήμερα το βράδυ στην Αίγλη του Ζαππείου ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την οποία δημοσιοποιήθηκε για πρώτη φορά και το νέο σποτ της καμπάνιας.

Η καμπάνια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Υπουργείο Τουρισμού και τον Ελληνικό Οργανισμό Τουρισμού (ΕΟΤ), ενώ σχεδιάστηκε από την Marketing Greece και τον Steve Vranakis, CCO της Ελληνικής Κυβέρνησης.

Η νέα καμπάνια του ελληνικού τουρισμού έρχεται σε μια σημαντική στιγμή για τη χώρα, καθώς κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα στην αντιμετώπιση της πανδημίας και να δημιουργήσει θετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο, μέσα από τα συνεχόμενα “υμνολόγια” του διεθνούς Τύπου και των ξένων ηγετών.

Την εκδήλωση προλόγισε η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη, ενώ στη συνέχεια τον λόγοι πήρε ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, προχωρώντας στην παρουσίαση της στρατηγικής της Ελλάδας γι’ αυτό το φετινό – τελείως διαφορετικό – καλοκαίρι, όπως ειπώθηκε χαρακτηριστικά και από τον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του που ακολούθησε, χαιρέτισε την καμπάνια για την προώθηση του ελληνικού τουρισμού, ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της καμπάνιας, και τόνισε πως “η τουριστική βιομηχανία ήταν εκείνη που υπέστη το μεγαλύτερο πλήγμα από τον κορωνοϊό”.

Ωστόσο, ο πρωθυπουργός, αναφέρθηκε στην νέα οικονομική κανονικότητα λόγω της επιτυχούς αντιμετώπισης της πανδημίας, επισημαίνοντας την εμπιστοσύνη στις κυβερνητικές πολιτικές.

“Πρώτη αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας, η ασφάλεια των επισκεπτών και των εργαζόμενων στον τουρισμό” διαμήνυσε ο Πρωθυπουργός.

Σε αυτό το πλαίσιο, τόνισε επίσης, ότι θα διενεργούνται αυστηροί έλεγχοι για την τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον κλάδο του τουρισμού.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την παρουσίαση της Καμπάνιας του Ελληνικού Τουρισμού 2020, με την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη: