Άδωνις κατά Φοίβου Δεληβοριά: « Δεν εκπροσωπεί τους καλλιτέχνες. Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως»

«Οι καλλιτέχνες ήταν από τους πρώτους που μπήκαν στα 800 ευρώ» και δεν έχουν λόγο να διαμαρτύρονται ανέφερε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 7» ,σχετικά με την χθεσινή διαμαρτυρία τους.

«Θέλουν να κάνουν αντιπολίτευση στην κυβέρνηση και κριτική», είπε.«Είναι αποκαρδιωτικό αυτό. Είσαι κύριε άνθρωπος του πολιτισμού. Έχεις κάποιο επίπεδο, κάποια μόρφωση και πας και κάθεσαι αγκαλιά με κάποιον άλλο για να κάνεις αντιπολίτευση στην κυβέρνηση»

Απευθυνόμενος δε, ειδικά στον Φοίβο Δεληβοριά ο οποίος εξαπέλυσε επίθεση στα όσα ανακοίνωσε για τους ανθρώπους του πολιτισμού η αρμόδια υπουργός Λίνα Μενδώνη, μέσα από το προφίλ του στο Facebook, του έδωσε μια συμβουλή λέγοντας ότι ήταν πιο συμπαθής και παρεμβατικός στην ελληνική κοινωνία όταν ήταν ήπιος, λογικός και συναινετικός «όπως τον είχαμε στο μυαλό μας κατά το παρελθόν…».

«Μετά από αυτό κατάλαβα πως ο κύριος Δεληβοριάς δεν εκπροσωπεί ούτε τα συμφέροντα των καλλιτεχνών ούτε τους καλλιτέχνες. Εκπροσωπεί ένα τυφλό μίσος κατά της κυβερνήσεως. Δικαίωμά του. Επαναλαμβάνω, μας αρέσει η Δημοκρατία για να μπορεί ο κ. Δεληβοριάς να εκφράζει το τυφλό του μίσος κατά της κυβερνήσεως, αλλά καταλαβαίνουμε περί τίνος πρόκειται. Δεν μιλάμε περί αγωνίας του καλλιτεχνικού κόσμου. Μιλάμε για τυφλό μίσος κατά της κυβέρνησης», ανέφερε ο υπουργός.

Προτεινόμενα για εσάς