«Προδότης» υφυπουργός στο στόχαστρο του Μεγάρου Μαξίμου

«Συνελήφθη» επ’ αυτοφώρω σε γραφείο κόμματος της αντιπολίτευσης, με την «κατηγορία» ότι υπαγόρευε σε βουλευτή του συγκεκριμένου κόμματος ερώτηση εναντίον του υπουργού του», όπως γράφτηκε στην στήλη Παραπολιτικά στο Έθνος της Κυριακής. Και, εννοείται, μπήκε στο στόχαστρο.

Ένας υφυπουργός φαίνεται πως θα είναι ο πρώτο που θα καρατομηθεί όταν θα γίνει ο πρώτος ανασχηματισμός της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με τη στήλη,για το περιστατικό έχει ήδη ενημερωθεί και… επιληφθεί το Μέγαρο Μαξίμου.

Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στο μικροσκόπιο της αξιολόγησης βρίσκονται οι εξωκοινοβουλευτικοί υπουργοί, για τους οποίους υπάρχουν συγκεκριμένα παράπονα, κυρίως από βουλευτές της ΝΔ και όπως έχει πει και ο ίδιος ο πρωθυπουργός όλοι τελούν υπό αξιολόγηση.

Ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε μιλήσει για τον ανασχηματισμό στο Politico κατά την άφιξή του, την περασμένη εβδομάδα, στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός. Μάλιστα, στην αναφορά του δημοσιογράφου πως οι γυναίκες υποεκπροσωπούνται στην κυβέρνηση (σ.σ. με αφορμή την εκλογή της Κατερίνας Σακελλαροπούλου στην Προεδρία της Δημοκρατίας), ο πρωθυπουργός είχε απαντήσει: ««αυτό είναι κάτι που σκοπεύω να αλλάξω στον πρώτο ανασχηματισμό», τονίζοντας ωστόσο ότι αυτός δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του.