Αικατερίνη Σακελλαροπούλου: Μια υποψήφια Πρόεδρος της Δημοκρατίας μέσα από το facebook (φωτογραφίες)

Στη σελίδα της στο Facebook, που βλέπουν μόνο οι φίλοι της, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ανεβάζει εικόνες από τα ταξίδια της, από τις διακοπές της με τον σύντροφό της, με την κόρη της Νιόβη, από τις γάτες που υπεραγαπάει και από την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε, πριν η ζωή και η καριέρα την οδηγήσουν στην Αθήνα.

Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου με τον σύντροφό της Παύλο Κοτσώνη

Το προφίλ της, αποκαλύπτει επίσης πως είναι φίλαθλος του Άρη, λατρεύει τα ταξίδια και δεν διστάζει να ανεβάζει φωτογραφίες της από τις καλοκαιρινές της διακοπές, από ανέμελες στιγμές με φίλους ή τον, επίσης νομικό σύντροφό της, Παύλο Κοτσώνη.

Ή φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, από το σχολείο, φωτογραφίες με την ίδια, την κόρη της, τη μητέρα της και τη γιαγιά της ή φωτογραφία με τον πατέρα της όταν τον Οκτώβριο του 2018, η τότε κυβέρνηση την είχε προτείνει για τη θέση της προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας.

Σακελλαροπούλου
Τέσσερις γενιές: Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, με την κόρη της, τη μητέρα της και τη γιαγιά της
Με τον αείμνηστο πατέρα της Νίκο Σακελλαρόπουλο

Ο πατέρας της Κατερίνας Σακελλαροπούλου, Νίκος, ήταν επίσης δικαστικός και ως αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου ήταν ανάμεσα στους δικαστές του Ειδικού Δικαστηρίου για την υπόθεση Κοσκωτά. Λέγεται, μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, πως ήταν εκείνος που καταψήφισε την καταδίκη του Ανδρέα Παπανδρέου.

Ιδιαίτερα ευαίσθητη σε περιβαλλοντικά θέματα, ως σύμβουλος Επικρατείας η κ. Σακελλαροπούλου ήταν εισηγήτρια σε πολλές μεγάλες υποθέσεις όπως η εκτροπή του Αχελώου ποταμού στον Θεσσαλικό κάμπο, η διάσωση των προσφυγικών της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ως διατηρητέων κ.λπ..

Μένει στο Μεταξουργείο κι έχει μια κόρη, τη Νιόβη, από τον πρώτο της γάμο.

πηγή:newsit