Η...δεύτερη φορά του Μπογδάνου - «Διώξε τον» λεει ο ΣΥΡΙΖΑ στον πρωθυπουργό

Το ίδιο σχόλιο που έκανε ως δημοσιογράφος την περίοδο που ο Αλέξης Τσίπρας ήταν πρωθυπουργός, και το οποίο οδήγησε στην απόλυσή του από τον ΣΚΑΙ, έκανε και ως βουλευτής, προκαλώντας την μήνι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος  ενέπλεξε εκ νέου τον Αλέξη Τσίπρα στην προ ετών τρομοκρατική επίθεση που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κάνει λόγο για υπέρβαση κάθε ορίου χυδαιότητας και εμμέσως πλην σαφώς καλεί τον Κυριάκο Μητσοτάκη να δείξει την πόρτα της εξόδου στο βουλευτή της ΝΔ.

 «Χιούμορ»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο γαλάζιος βουλευτής με ανάρτησή του στα social media άφησε αιχμές κατά του Αλέξη Τσίπρα ότι σχετίζεται με τρομοκράτες και συγκεκριμένα με την ομάδα της βομβιστικής επίθεσης στο πρώην πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο.

Αφορμή γι’ αυτή την ανάρτηση του κ. Μπογδάνου ήταν άρθρο που παρουσίαζε τον Λουκά Παπαδήμο ως μία από τις επικρατέστερες υποψηφιότητες για να προταθεί από τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως ο επόμενος πρόεδρος της Δημοκρατίας.

«ΠτΔ, δηλαδή, εκείνος που αποπειράθηκαν να δολοφονήσουν οι πρώην σύντροφοι του πρώην πρωθυπουργού; Έχει χιούμορ η ζωή» έγραψε ο βουλευτής της ΝΔ Κ. Μπογδάνος.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την οργισμένη απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος επιρρίπτει αποκλειστικά ευθύνες στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που ανέχεται «τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα».

Αθλιότητα

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Μπογδάνος, εκτοξεύει λάσπη, συκοφαντίες και ασύστολα ψεύδη. Με το σχόλιο του, όμως, αναφορικά με το τρομοκρατικό χτύπημα που είχε δεχτεί ο Λουκάς Παπαδήμος, ο Κ. Μπογδάνος υπερέβη κάθε όριο χυδαιότητας. Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει την πλήρη και αποκλειστική ευθύνη που ανέχεται τέτοιες άθλιες περιπτώσεις μέσα στο κόμμα και στην κοινοβουλευτική του ομάδα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Την έντονη αντίδρασή της εξέφρασε και η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη η οποία τονίζει ότι η ΝΔ του κ. Μητσοτάκη έχει χάσει εκτός από το μέτρο και την ντροπή.