«Φίλια» πυρά κατά της Κουμουνδούρου: «Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ τον Γεωργούλη...»

«Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής». Με ένα αιχμηρό άρθρο, η φίλα προσκείμενη στον ΣΥΡΙΖΑ, Εφημερίδα των Συντακτών, έρχεται να συνεπικουρήσει τις αντιδράσεις στην Κουμουνδούρου που προκάλεσε η ανακοίνωση ότι ο ευρωβουλευτής του κόμματος Αλέξης Γεωργούλης, θα συμμετάσχει στο σόου Your Face Sound Familiar (YFSF).

Δείτε το άρθρο της ΕφΣυν

«Από τότε που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα του Αλέξη Γεωργούλη και η συμμετοχή του στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ είχε φανεί το φαιδρό της επιλογής.

Φρόντισε και ο ίδιος ο Αλέξης Γεωργούλης βέβαια: «Ουσιαστικά συζήτησα και με τις δύο παρατάξεις, εννοώ και με τη Ν.Δ. και με τον ΣΥΡΙΖΑ» είχε πει τότε, αμέσως μετά την ανακοίνωσή το ονόματός του, αφήνοντάς μας ξερούς!

«Επέλεξα τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί βρήκα εκεί τον χώρο, αυτό που έχω στο δικό μου το μυαλό για τον πολιτισμό, να έχει ήδη ξεκινήσει και θεώρησα υποχρέωση να υποστηρίξω αυτό που γίνεται», συμπλήρωσε ο γνωστός ηθοποιός.

Αυτό που έχει λοιπόν στο δικό του μυαλό ο Αλέξης Γεωργούλης για τον πολιτισμό είναι το ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar» του ΑΝΤ1, στο οποίο θα είναι κριτής μαζί με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Δημήτρη Σταρόβα και Μίρκα Παπακωνσταντίνου.

Σκεφτείτε τη γελοιότητα του συνδυασμού: ευρωβουλευτής και μάλιστα κόμματος της ριζοσπαστικής Αριστεράς όπως λέει ότι είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, να συμμετέχει ταυτόχρονα στο ριάλιτι «Your Face Sounds Familiar».

Να τον χαίρεται ο ΣΥΡΙΖΑ και να καμαρώνει για τις επιλογές του. Φταίνε βέβαια και όσοι τον ψήφισαν, τι να λέμε…».

Η εκπομπή

Ως γνωστόν, το πρωί της Δευτέρας, αποκαλύφθηκε (στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά), πως στην κριτική επιτροπή του Your Face Sounds Familiar, του οποίου την παρουσίαση και φέτος θα αναλάβει η Μαρία Μπεκατώρου, θα είναι οι εξής:

Κριτική επιτροπή Your Face Sounds Familiar

Αλέξης Γεωργούλης
Γιώργος Μαζωνάκης
Δημήτρης Σταρόβας
Μίρκα Παπακωνσταντίνου

Οι παίκτες του Your Face Sounds Familiar

Λάμπης Λιβιεράτος
Γιώργος Χρανιώτης
Στέφανος Μουαγκιέ
Νικόλας Ραπτάκης
Ηλίας Μπογδάνος
Ευριδίκη
Μαρία Ανδρούτσου
Δανάη Λουκάκη
Τάνια Μπρεάζου
Κατερίνα Κουκουράκη